2777
2789

بدترین قسمت این تاپیک کامنت اکثر خانوما بود که کتک خوردن استارتر رو حقش دونستن و حتی لازم. کتک رو نشونه عشق و علاقه دونستن. این نشون دهنده یه ذهن بیمار و جامعه بیماره. زنهایی که خودشون رو جنس پایین تر میدونن و مرد مثل مالک و صاحب میتونه زن رو کتک بزنه تا تنبیه بشه و دفعه دیگه درست رفتار کنه. واویلا به آینده به خاطر بچه هایی که این طرز تفکر اونها رو پرورش خواهد داد! کم مونده بود دیگه بگن برو دستشو ببوس که زد تو گوشت چون خیلی زنها تو حسرت توگوشی خوردن از شوهرشون هستن. احساس میکنم انگار من از یه سیاره دیگه اومدم. اینا کی ان واقعا؟ وحشتناک و بسیار ناراحت کننده بود برام خوندن کامنتها :( 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد خورشید خانم .خوبی😘😘😘😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
یه تجربه جالب از من: من همیشه سعی میکردم اگه کسی جلو شوهرم قصد مزاحمت داره صداشو درنیارم که شوهرمم ...

اتفاقا رفتارش در خور یک خانم بوده.باید از خودش دفاع میکرده از بس ما خانومها هیچی نگفتیم مردها پررو شدن

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
هيچوقت جاتو باشوهرت عوض نكن برو كنارش بخواب پشتت و بكن بهش خودش باهات اشتي ميكنه بعدم باهاش حرف بزن ...

واقعا نمیشه،مردی که مثل اشغال زیر پاش بهت می‌کنه بعد چجوری باهاش بری روی یه تخت بخابی