2777
2789
عنوان

مادر شوهر مسخره گر

744 بازدید | 10 پست

دوستان مادر شوهرم خیلی بی کلاسه ، 

ینی الان چهار ماهه عقد کردیم دفعه اوله ک انقد گل میکنه و خودشو نشون میده ، همیشه ک رفت و امد کردیم مث یتیما مڟلوم بود تا جواب مثبت گرفتن ، اما الان میبینم خیلی هاره،

خیلی بد دهن و مسخره گره ، خیلی بی کلاسه ، 

برا وام ازدواج رفته بودیم بانک ، بلند بلند حرف میزنه میخنده ، سرباز بانک داشت چرت میزد میخندید بش ، 

خاطرات بی کلاس خودشو همسایه هاشو تعریف میکرد 

از گرونی میگفت 

از اجاره خونه 

و خدا میدونه چقدر خجالت کشیدم توی بانک 

الان اینش راه حل داره خب مگه خر باشم دیگ باهاش برم جایی خب نمیرم هیچ وقت برا وامم ضامن بود مجبور بودیم ،

اما اومدم کاسه ترشی رو بزارم رو سفره یهو حواسم نبود از دستم افتاد 

خالم گفت فداااااااسرت هیچیت نشد 

مامانم گفت فدا سرت الان جمعش میکنم 

داداشم گفت اجی خودم جمع میکنم تو برو فدا سرت عیب نداره

یهو مادر شوهرم جلو همه گفت  هــــــــه زحمت کشیدی

من از روی ادبم جوابی ندادم ،

منو شوهرم داریم با هم حرف میزنیم اون سر خونه نشستیم کنار هم ، زل میزنه ب ما دوتا ببینه چی میگیم ،

میاد میشینه کنار ما مرتب اظهار نظر میکنه 

هی نظر میده 

دوس دارم بدونه من با اطرافیانش فرق دارم باید احترام منو نگهداره ، نظر نده دخالت نکنه ،

اینم بگم که عاجز شدم واقعا

ما یه شهریم ، شوهرم یشهر دیگ 

فقط در ماه یک پنجشنبه جمعه میاد شهر ما سر میزنه بهم ، همون یک روزیم ک میاد مامانش هزار دفه تیکه میندازه چرا زنگ نمیزنی چرا 

اون روز مادرشوهرم خونه خواهرش بود ، رفتیم با شوهرم خونه خالش ، بعد مادر شوهرم فقط چهار ساعت از شوهرم دور و جدا بوده ک منو شوهرم رفتیم بازار ، بعد میاد ب شوهرم میگه خوب نبود یه زنگی بزنی ب مادرت ، خوب نبود یه سری بزنی ب مادرت ، پسر بزرگ کردم ، زورم میاد فقط چهارساعت دور بودن از هم رفتیم بازار و سینما  ، هر شب و روز پسرت کنارته عوضی ، 

متولد ۱۳۵۲ مادرش 

سخت کیفرشود

حالابرم بوخونم چی نوشی😁

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مادر شوهرت بد تو كه خانمي چرا اينقدر از ألفاظ بد استفاده كردي همين عوضي(بقول شما)  پسر رو بزرگ كرد، كاراش اندرست ولي شما مودبانه تَر اسمش رو مي اوردي خانمي

مهربان باشیم

بی کلاس بودنش به خاطر تحصیلا کم یا سنش و یا شخصیتش هست و اصلا ربطی به شما نداره 

مثلا اینکه بلند حرف بزنه یا خاطرات همسایهاشو بگه یا ..... همه به خودش مربوطه عزیزم

ولی اینکه توقع داره زنگ بزنه و .... اینا کرم های هست که در وجود تمامی مادرشوهران می لولد متاسفانه

بی کلاس بودنش به خاطر تحصیلا کم یا سنش و یا شخصیتش هست و اصلا ربطی به شما نداره  مثلا اینکه بل ...

نه اینطوری نیست خیی از مادرا از رو احساساتشونه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷