2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😢😢اونایی که بچه دارن طلاق گرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 75 پست
بچه های نا پدری  مشکلی  برای مادرتون و شما ایجاد نمی کردن ؟

نه عزیزم همشون زندگی دارن تهرانن مادر من شمال هستش راستی شرط مادرم برای ازدواج با این اقا این بود تا وقتی که دخترام ازدواج نکنن زیر یه سقف نمیریم من ازدواج کردم خواهرمم ۱۷سالشه مادرم و همسرش خونه جدا دارن و مادرم در هفته سه روزشو خونه همسرش میره یا مثلا تو یک ماه ده روزشو انجاست

هعی روزگار پشمالو ؛)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندروز پیش یکیـازدخترافامیلم فوت شد رفتم مامان همسرسابقم اونجابود بخدا حتی نگادخترمم نکردیعنی مامان ...

من خودم داغونم

الان حس میکنم دختر شما چند سال بعد پسر منه....که البته خدانکنه نه پسرمن هوایی شه نه دختر شما

منم ا خونوادش خیری ندیدم...

مخصوصا باباش...باباش منو تهدید کرد اگه حقوقمو نبخشم بچه رو ازم میگیرن..جلو بابامم گفت

خدا لعنت کنه خودشو باباشو اون دختر که باهاش دوست بود

هیچوقت نمیبخشمشون

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
نه عزیزم همشون زندگی دارن تهرانن مادر من شمال هستش راستی شرط مادرم برای ازدواج با این اقا این بود تا ...

عزیزم  به خاطر این میپرسم  که منم  جداشدم  دخترم حدود ۸ سالشه  قبلا خواستگار اینطوری داشتم که بچه هاش ازدواج کرده بودن و خودش تنها بود اما سنش ۶۰ سال بود من ۴۰ سالمه  قبول نکردم  

عزیزم منم جدا شدم پسزم سه ماهشه تازه باباشم فقط سه چار بار دیدش....حتی یبار بغلشم نکرد همون سه چا ...

شرایط نگهداریشو داری؟ من چند بار اومدم قهر بچه رو اوردم با خودم. الان هر کی میرسه بهم میگه دیگه بچه رو نیار خونه مادرت .منم دیگه نمیام قهر. صبر کردم بچه ام بزرگ شه. حداقل ده سالش شه.

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
مرسی عزیزم.به دخترت شرایط رو توضیح بده در حد سنش. به نظرم اینجوری براش بهتره. پسر من که موقعی ایکه ...

خداکنه زندگیت درست شه عزیزم واقعا دل کندن ازبچه سخته

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 
مرسی عزیزم.به دخترت شرایط رو توضیح بده در حد سنش. به نظرم اینجوری براش بهتره. پسر من که موقعی ایکه ...

دختر خیلی برات ناراحت شدم نمیدونم حکمت اون بالایی با ما چیه بدون پدر بزرگ شدیم تو زندگی زناشویی هم بایدـسختی بکشیم حکمتتو شکر خدا

هعی روزگار پشمالو ؛)

عزیزم  به خاطر این میپرسم  که منم  جداشدم  دخترم حدود ۸ سالشه  قبلا خواستگا ...

انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره مامانم تو زندگی دومش خوشبخت شد خداروشکر انشاالله قسمت شما

هعی روزگار پشمالو ؛)

یه جوری آرومش کن.بچه به پدر هم احتیاج داره،ولی به یه پدر واقعی.یه جوری نصبت به پدرش سردشدکن.وگرنه هم ...

یعنی  خاااااک توسرمن که چهارساله یکبار بد باباشو پیشش نگفتم 

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 
خداکنه زندگیت درست شه عزیزم واقعا دل کندن ازبچه سخته

واقعا سخته.  

خدا قهرش نیاد استغفرالله. بچه ام پسره. هرازگاهی میگم اگه دختر بود راحت باخودم میبردمش.راحت بود نگهداریش .حداقل یه روزی گستاخ نمیشد.چون دخترمونس مادره. خودم طرف مامانمم. ولی پسر فک نکنم.

دختر خیلی برات ناراحت شدم نمیدونم حکمت اون بالایی با ما چیه بدون پدر بزرگ شدیم تو زندگی زناشویی هم ب ...

مرسی عزیزم.

زندگیم خیلی داغونه. پدری که نیس.مادرم نظافت میره. داداشمم سی خودش.

شوهرمم سواستفاده میکنه.

گاهی با خودم میگم خانواده من که اول ازدواجمون خانواده مناسبی بودن. داداشم کم سن بود. مادرم خانوم خونه اش.پدرمم بود نبودش فرق نداشت اما به ظاهر بود.تو دلم همیشه میگم شاید شوهرم حق داره سواستفاده کنه. با این خانواده داغونم.

مرسی عزیزم. زندگیم خیلی داغونه. پدری که نیس.مادرم نظافت میره. داداشمم سی خودش. شوهرمم سواستفاده می ...

نه عزیز دلم هیچ وقت این حرفو نزن خانوادهامونو خودمون که انتخاب نکردیم عزیزم همسرت حق نداره ازت سواستفاده کنه خدا جوابشو بده که انقد اذیتت میکنه روزی میرسه پسرت پشتت درمیاد برای حرف پدرش تره هم خورد نمیکنه فقط صبرکن اون بالایی خودش شاهده

هعی روزگار پشمالو ؛)