2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😢😢اونایی که بچه دارن طلاق گرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 75 پست
نه عزیز دلم هیچ وقت این حرفو نزن خانوادهامونو خودمون که انتخاب نکردیم عزیزم همسرت حق نداره ازت سواست ...

مرسی عزیزم. خیلی حرفات دلگرمم کرد.ممنون🌷🌷🌷🌷🌷

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
چه شرایطی  از نظر داشتن فرزند یا نداشتن فرزند به نظر خود شما  مناسبه  چون شما خودتون ...

عزیزم دیشب بستم تمام شده بود.بنظرم بایکی حداکثرده سال ازخودت بزرگترازدواج کن من اگه بچه هم داشته باشه قبول میکنم ولی بچش اگه پسرباشه قبول نمیکنم باید مردمومن وخانواده داری باشه چون دخترداریم خیلی سخته  اعتمادبه هرمردی...من زیاد پول برام مهم نیست همینقدی که زندگی باهاش سخت نشه پولو میخوام نه بیشتر.امیدوارم بهترینانصیبت بشه عزیزدلم

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=91627827]دختر بچه مونس مادرشه. به نظرم همون بهتر که بی محلی کنن. اگه بیان ببرنش دوستی خاله خرسه کنن تو گوشش ب ..

میدونم چی میگی بخدا اینقدر دلم براش میسوزه نه پدری نه خانواده پدری...ولی من نمیدونم چجوری بادخترم رفتارکنم که عقده ای بارنیاد 😢😢ببخشید دیشب بستم تمام شده بود دیرجواب دادم

[QUOTE=91627827]دختر بچه مونس مادرشه. به نظرم همون بهتر که بی محلی کنن. اگه بیان ببرنش دوستی خاله خر ...

عقده ای نمیشه عزیزم. نگران نباش. تونستی با مشاور مشورت کن.

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
آدم نبود چه برسه حسابی.من زندگیم تویکماه خراب شد قبلش خوب بود یعنی من فکرمیکردم خوبه  چون اون خ ...

اسي جون ، من هم بهبهان زندگي مي كنم ، هر روز ميام تاپيكاتو مي خونم ، ايشالله مشكلاتت حل بشه عزيزم 

چندروز پیش یکیـازدخترافامیلم فوت شد رفتم مامان همسرسابقم اونجابود بخدا حتی نگادخترمم نکردیعنی مامان ...

اسي جون ، تو بهبهان الان خيليا تو خونه كيك درست ميكنن و خيلي هم درآمد خوبي دارن ، اگه دوست داري شماره مربياشونو برات پيدا كنم برو ياد بگير ، تو خونه برا خودت كار راه بنداز ، يه خانمي هم ميشناسم خياطي آموزش ميده با قيمت خيلي مناسب خودم هم پيشش رفتم ، خواستي شماره اونم بهت بدم عزيزم 

اسي جون ، تو بهبهان الان خيليا تو خونه كيك درست ميكنن و خيلي هم درآمد خوبي دارن ، اگه دوست داري شمار ...

سلام عزیزدلم خیاطی اصلا بلدنیستم مخم نمیکشه😞 کیک هم لابد وسایل اینا میخوادمن پولشو ندارم😭 یه دایی دارم خیلی کارش خوبه ولی بهبهان نیست کیک فروشی داره مشکلم دخترمه وگرنه میرفتم پیشش یادمیگرفتم

سلام عزیزدلم خیاطی اصلا بلدنیستم مخم نمیکشه😞 کیک هم لابد وسایل اینا میخوادمن پولشو ندارم😭 یه دایی ...

یاد میگیری عزیزم ، منم هیچی بلد نبودم البته فقط دوره مانتو رفتم بقیشو نرفتم ، چن تا مدل مانتو و دامن فقط رفتم ، دوست داشتی اینایی که بلدم یادت میدم ، کیک همه موادش با مربیه ، دوره آموزش هیچی وسایل نمیخواد بگیری ،  کم کم وسایل میگیری ، توکل کن درست میشه ، 

یاد میگیری عزیزم ، منم هیچی بلد نبودم البته فقط دوره مانتو رفتم بقیشو نرفتم ، چن تا مدل مانتو و دامن ...

جدی میگی ینی یاد گرفتی؟؟ مامانم یه بار ثبت نام کرد سه جلسه رفت دیگه نرفت گفت سرگیجه گرفتم انقد سخت بودن😂