2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😢😢اونایی که بچه دارن طلاق گرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 75 پست
اگه خواستگارخوب داشته باشم حتماازدواجـمیکنمچهارساله یه خواستگار خوب نداشتم😫 دخترم میگه مامان عروس ب ...

باور میکنی من از زمان شیر خورگی بچه ام تا الان که سه سال خورده ایه پسرم. نزدیک 20 تا پرونده دارم تو کلانتری . استرداد جهیزیه. مهریه. نامه پزشکی قانونی چند بار. عدم دادن نفقه. 

اما بچه من تک نوه اس .خیلی دوسش دارن مطمئنم ازم میگیرنش.بخاطر بچه ام هرسری برمیگردم. الانم یک ماهی میشه دوباره اومدم سرزندگیم.ولی چه زندگی .زهرمار.

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
چقد بد. خوبه شوهرت از این وضع سواستفاده نمیکنه. شوهر من بعد طلاق پدر مادرم خیلی عوض شده. خیلی حرفا ا ...

نه عزیزم همسرم خیلی کمک کرد که پدرمو پیدا کنم اما تا اون نخواد نمیشه پیداش کرد من ۱۲سالم بود که مادرم جدا شد از پدرم هجده سالگی ازدواج کردم

هعی روزگار پشمالو ؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور میکنی من از زمان شیر خورگی بچه ام تا الان که سه سال خورده ایه پسرم. نزدیک 20 تا پرونده دارم تو ...

وای خدا😢😢😢😢 خدابهت آرامش بده عزیزدلم خیلی ناراحتت شدم

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 
نه عزیزم همسرم خیلی کمک کرد که پدرمو پیدا کنم اما تا اون نخواد نمیشه پیداش کرد من ۱۲سالم بود که مادر ...

خداحفظش کنه همچین مردی رو

نه عزیزم همسرم خیلی کمک کرد که پدرمو پیدا کنم اما تا اون نخواد نمیشه پیداش کرد من ۱۲سالم بود که مادر ...

پدر من زمانی که بود اصلا نبود.یه ادم بی مسولیت. 

الانم که رفته کاملا رفته. 

سالی یه بار زنگ نمیزنه حالمو بپرسه. عقد برادرم نیومد.

دلم شکسته

پدر من زمانی که بود اصلا نبود.یه ادم بی مسولیت.  الانم که رفته کاملا رفته.  ستلی یه بار ...

من چجوری دخترم قانع کنم پدرش نیست😢😢 خیلی سخته.خدابهت ارامش بده عزیزدلم 

عزیزم منم جدا شدم

پسزم سه ماهشه تازه

باباشم فقط سه چار بار دیدش....حتی یبار بغلشم نکرد

همون سه چار بارم بچه بهونه بود میخواس منو ببینه

نفقه رو هم بخشیدم بخاطر وکالت و حضانت

اصراری هم نداره تو زندگی پسرم باشه، منم نمیخوام باشه

ولی مورد شما فرق داره..دخترتون پدرشو میشناسه

از خونوادش نمیتونی آمار بگیدی؟؟

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
وای خدا😢😢😢😢 خدابهت آرامش بده عزیزدلم خیلی ناراحتت شدم

مرسی عزیزم.به دخترت شرایط رو توضیح بده در حد سنش.

به نظرم اینجوری براش بهتره.

پسر من که موقعی ایکه شوهرم دستشو گذاشته بود گلوم داشت فشار میداد خفه ام کنه. گریه میکرد مامانمو نزن. تازه بعد دیدم از ترسش جیش کرده شلوارش.

من دل دادنه بچمو ندارم.

نمیتونمم تنهایی بزرگش کنم. اولا ازم میگیرن ولی قانون تا هفت سال بهم میده ولی نمیتونم نگهش دارم.چون پدر بالاسرم نیس مادرم خودش نظافت میره. نمیشه که آوارشم سر زن بیچاره.

عزیزم منم جدا شدم پسزم سه ماهشه تازه باباشم فقط سه چار بار دیدش....حتی یبار بغلشم نکرد همون سه چا ...

چندروز پیش یکیـازدخترافامیلم فوت شد رفتم مامان همسرسابقم اونجابود بخدا حتی نگادخترمم نکردیعنی مامان بزرگش بود مثلا عمه دخترمم اونجابود اونم هیچ محلی بهش نداد فقط خدایا من نمیدونم هیزم تری که به این خانواده فروختم چی بودـدخترم شش سالشه دوسالش بودجداشدم شاید سرهم رفته ازوقتی جداشدمـتاحالا ده باردخترمودیده دخترم زیاد ندیدش نمیدونم چرایهویی دلش هواشو کرد الهی بمیرم برای دلش😢😢

چندروز پیش یکیـازدخترافامیلم فوت شد رفتم مامان همسرسابقم اونجابود بخدا حتی نگادخترمم نکردیعنی مامان ...

دختر بچه مونس مادرشه. به نظرم همون بهتر که بی محلی کنن. اگه بیان ببرنش دوستی خاله خرسه کنن تو گوشش بخونن خوبه؟