2777
2789
عنوان

خسته شدم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 26 پست
دوست دارم بزنمش.خیلی ناراحتم. خیلی بیش از حد. اخلاقش گند شده دلم فقط گریه میخواد

منم گریه میکنم . موقعی که حتی داره لهم ابرار احساسات میکنه دلم میخواد گریه کنم . بهش گفتم الان از لحاظ روحی حالم بده نمیتونم این کلماتو بپذیرم ولی گوش نمیده کلا داره قربون ثدقه میره خودشو واسم لوس میکنه من دارم حرف جدی میزنم این اینجوری میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن همش حسرت میخورم ای کاش همسرم جدی بود مغرور بود انقدر همه چی براش بازیچه نبود خسته میشم گاهی ...

من ک حسرت یه شوخی تو دلم مونده.

من کلا اهل بگو بخندم.

یه فیلم کمدی باهم میبینیم.

من از اول تاآخر درحال خنده و ترکیدن.

شوهرم سکوت گاااهی یه لبخند میزنه!

البته ناگفته نمونه ک خنده هامو دوست داره و مشکلی باهاش نداره اما خودش اهل قهقهه و شوخی نیست!

و فقط احترام میخاد و لحن درست موقع صحبت باهاش.

خودشم خیییلی مراعات میکنه.

من بر خلاف تو دوست داشتم که اینقد حساس نبود و الکی از کنار مسائل میگذشت.

اوایل ک وارد خانواده ما شده بود.هر کدوم از اعضای خانواده ما خصوصا بابام ک شوختره چیزی میگفتن ،ناراحت میشد و من باید کللللی توضیح میدادم ک بابا منظوری نداشتن و شوخی بوده و ...

الانا ک زمان گذشته و شناختتشون دیگه خیییلی کم ناراحت میشه.

من تو چنین خانواده ای بزرگ شدم اخلاق همسر شما اخلاق پدر منه

سعی کن یکم حساسیتتو بیاری پایین باور کن هم خودت اذیت میشی هم بقیه.

من خیییلی زجر کشیدم به خاطر حساسیت شوهرم.

البته الان باگذشت نزدیک ۱۰ سال بهتر شدیم ولی خب زمان باعثش شد

سعی کن یکم حساسیتتو بیاری پایین باور کن هم خودت اذیت میشی هم بقیه. من خیییلی زجر کشیدم به خاطر حساس ...

حالا همیرم من تو بیرون جمع و ظاهرش کلا مغروره حتی با خانوادش ولی با من اینجوریه تا اعتراض میکنم سریع میگه من با تو فقط اینجوریم کلی حرف زدیم ولی به نتیجه ای نمیرسیم کلی باید عذاب بکشم تا عادت کنم

حالا همیرم من تو بیرون جمع و ظاهرش کلا مغروره حتی با خانوادش ولی با من اینجوریه تا اعتراض میکنم سریع ...

ازین لحاظم شوهرمن خییییلی اون اوایل رو حجابم و خندیدنامو و صحبت با مردای دیگه حتی درحد سلام علیکو...

حساس بود.

اما درمورد بقیه اینجوری نبود و مثلا به خواهرش هرجورم بودن هیییچی نمیگفت!

بعدم میگفت که تو فقط برا من مهمی من به بقیه چیکار دارم😏

خلاااصه که درست میشه یکم باید تحمل کنی.یکم صحبت کنین در صلح و آرامش و...

با گذر زمان درست میشه.خدابزرگه

ازین لحاظم شوهرمن خییییلی اون اوایل رو حجابم و خندیدنامو و صحبت با مردای دیگه حتی درحد سلام علیکو... ...

ان شا الله 

مرسی عزیز . خوشحال شدم از همصحبتی باهات نیاز داشتم با یک نفر حرف بزنم ممنونم ازت دوست خوبم

ان شا الله  مرسی عزیز . خوشحال شدم از همصحبتی باهات نیاز داشتم با یک نفر حرف بزنم ممنونم ازت د ...

قربونت عزیزدلم.

امیدوارم خوشبخت باشی و همیشه بخندی.

اینم بدون هیییییچ زندگی ای بی مشکل نیست.

فقط برای حفظ آرامش خودت باید باهاش بسازی چاره ای نیست چون این دنیا محل رشده و ما تو همین سختیها رشد میکنیم.

همیشه به نیمه پر لیوانم نگاه کن.

موید باشی.

یاعلی