2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام ازتون،فردا دادگاه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 92 پست
نمیتونم اختیارم دست بابامه من هیچ کاری بلد نیستم انجام بدم زمانی ک عقدکردم ۱۶-۱۷سالم بود تا قبل او ...

اخي عزيزم   

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم اختیارم دست بابامه من هیچ کاری بلد نیستم انجام بدم زمانی ک عقدکردم ۱۶-۱۷سالم بود تا قبل او ...

اخی عزیژم ۲۱ سال ک هنو کلی وقت داری واسه خوشبخت شدن

ایشالله یه مزرد واقعی و مهربون سرراهت قرارمیگیره و خوشبخت میشی

امنیت جانی باید حذاقل دوبارکتک خورده باشه شاهد میخوان ک میتونه اقوام و خونوادشو ببره البته اگه کتک ...

چند باری این اتفاق افتاده ،برای یک بارشم پزشک قانونی رفتم و فکر میکنم مدارکش اونجا موجود باشه

چند باری این اتفاق افتاده ،برای یک بارشم پزشک قانونی رفتم و فکر میکنم مدارکش اونجا موجود باشه

خوبه

همينو بگو حتما

بنويس روي كاغذ تيتروار ك يادت باشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

خوب پس حله دیگه

حتما بگو فردا

بگو کتکم میزنه و امنیت جانی ندارم

بگو جلسه بعد میتونم نلمه پزشک قانونی بیارمو اگه شما دستور بدید چند تاشاهدبیارم ک ثابت بشه

این پزونده اگه طول بکشه واسه تویهتره

شاید یتونی ثابت کنی  و برنده دادگاه باشی

اونطوری نفقه میگیری تاوقتی طلاقت بده

نفقه هم تقزیبا یه تومن ماهی

بستگی ب تحصیلات و مکان زندگی و شرایط تو داره

سعی کن فردا بازنده نباشی فقط

داره اما به نامش نیست،ن جهزیمم نیاوردم هنوز

جهازتو بزو بیار بعد۷ماه

مهریتو بزار اجرا

توافقی ازش پول بگیری واست بهتره.اگ کارش دولتی باشه خ ب نفعته.از حقوقش کم میکنن بهت میدن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آخه ۵۰ تومنم واقعا پولی نیس.کار شوهرت چیه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙