2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام ازتون،فردا دادگاه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 92 پست
اگه من بگم برنمیگردم فقط نفقرو ازدست میدم؟؟؟ تو روتد طلاقم تاثیری نداره؟

خب اگه طلاق نداد چي؟

بهت بگه من ميرم ازدواج ميكنم تو هم بمون برا خودت! بعدش بايذ بري برا مهريه ك ميگي چيزي نداره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه طلاق نداد چي؟ بهت بگه من ميرم ازدواج ميكنم تو هم بمون برا خودت! بعدش بايذ بري برا مهريه ك مي ...

منم دقیقا همینوگفتم احتمال داره حتی تاچندسال طلاقش نده

متاسفانه

اینجاایرانه تامرد نخواد زن نمیتونه طلاق بگیره مگر درشرایط خاص

خب اگه طلاق نداد چي؟ بهت بگه من ميرم ازدواج ميكنم تو هم بمون برا خودت! بعدش بايذ بري برا مهريه ك مي ...

درسته 

نمیدونم دیگه باید چیکار کنم😔😔

اگه دست خودم بود همون۵۰تومنو میگرفتم و توافقی تموم میکردم اما بابام میگه ۵۰تومن چیزی نیست درمقابل شکستی ک توخوردی و تمام ایندتو تحت الشعاع قرار میده

منم دقیقا همینوگفتم احتمال داره حتی تاچندسال طلاقش نده متاسفانه اینجاایرانه تامرد نخواد زن نمیتونه ...

عجب بدبختي هستا

اين قانون!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
درسته  نمیدونم دیگه باید چیکار کنم😔😔 اگه دست خودم بود همون۵۰تومنو میگرفتم و توافقی تموم میک ...

بابات متوجه نيست انگار

خودت تمومش كن ب بابات نگو خب

ماشالا برا خودت خانمي هستي زندگي كردي تمومش كن

وقتي هيچ اميدي ب اين رابطه نيست

يكي از بستگان ما تازگي زنش درخاست مهريه داد و طلاقشم داد دوسه تا سكه اولش بعدشم هر ٦ ماه يك سكه

بابات متوجه نيست انگار خودت تمومش كن ب بابات نگو خب ماشالا برا خودت خانمي هستي زندگي كردي تمومش كن ...

نمیتونم اختیارم دست بابامه

من هیچ کاری بلد نیستم انجام بدم

زمانی ک عقدکردم ۱۶-۱۷سالم بود تا قبل اونم هیچ جایی نمیرفتم و هیچیزی رو تجربه نکردم بعدشم ک نامزد کردم و ازدواج و ...الانم ک ۲۱سالمه هیچوقت روپای خودم نبودم و ازدستم برنمیاد یعنی اصلا اعتماد به نفسشم ندارم انقد ک همیشه ترسوندن منو