mrymiiii مدیر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 45 عنوان راهنمایی میخوام ازتون،فردا دادگاه دارم | مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 92 پست دوستان کسی هس اینجا تجربه ی طلاق داشته باشه؟فردا صبح دادگاه دارم،همسرم عدم تمکین گرفتهمیخوام بدونم فردا قراره چه سوالایی ازم پرسیده بشه؟؟چطوری حرف بزنم بهتره؟با چه پوششی برم مناسب تره؟وهرچیزی که میدونین بهم بگین لطفا🙏❤️😔 1398/03/06 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrymiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 45 نهاصلا ربطی به طلاق نداره فقط نفقه بهت تعلق نمیگیره همین 🙏🙏❤️❤️
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23631 اگه من بگم برنمیگردم فقط نفقرو ازدست میدم؟؟؟ تو روتد طلاقم تاثیری نداره؟ خب اگه طلاق نداد چي؟بهت بگه من ميرم ازدواج ميكنم تو هم بمون برا خودت! بعدش بايذ بري برا مهريه ك ميگي چيزي نداره يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
seeeeepid عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 2184 نه بده حتمابه ازای سالهایی ک زندگی کزدی باهاش بهت یه مبلغی رو میدهباید بااین ترفندا تحت فشارقرارش بدی واسه طلاق
seeeeepid عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 2184 خب اگه طلاق نداد چي؟ بهت بگه من ميرم ازدواج ميكنم تو هم بمون برا خودت! بعدش بايذ بري برا مهريه ك مي ... منم دقیقا همینوگفتم احتمال داره حتی تاچندسال طلاقش ندهمتاسفانهاینجاایرانه تامرد نخواد زن نمیتونه طلاق بگیره مگر درشرایط خاص
mrymiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 45 خب اگه طلاق نداد چي؟ بهت بگه من ميرم ازدواج ميكنم تو هم بمون برا خودت! بعدش بايذ بري برا مهريه ك مي ... درسته نمیدونم دیگه باید چیکار کنم😔😔اگه دست خودم بود همون۵۰تومنو میگرفتم و توافقی تموم میکردم اما بابام میگه ۵۰تومن چیزی نیست درمقابل شکستی ک توخوردی و تمام ایندتو تحت الشعاع قرار میده
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23631 منم دقیقا همینوگفتم احتمال داره حتی تاچندسال طلاقش نده متاسفانه اینجاایرانه تامرد نخواد زن نمیتونه ... عجب بدبختي هستااين قانون! يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
seeeeepid عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 2184 اگه ازاعتیادش مطمعنی فردا تو دادگاه اعلام کن و بگو میخوام همین الان بره و تست اعتیاد بدهبگو معتاده و زن و ژندگی براش مهم نیست
mrymiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 45 منم دقیقا همینوگفتم احتمال داره حتی تاچندسال طلاقش نده متاسفانه اینجاایرانه تامرد نخواد زن نمیتونه ... خب اعتیادش نمیتونه شرایطو خاص کنه؟؟؟
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23631 درسته نمیدونم دیگه باید چیکار کنم😔😔 اگه دست خودم بود همون۵۰تومنو میگرفتم و توافقی تموم میک ... بابات متوجه نيست انگارخودت تمومش كن ب بابات نگو خبماشالا برا خودت خانمي هستي زندگي كردي تمومش كنوقتي هيچ اميدي ب اين رابطه نيستيكي از بستگان ما تازگي زنش درخاست مهريه داد و طلاقشم داد دوسه تا سكه اولش بعدشم هر ٦ ماه يك سكه يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
seeeeepid عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 2184 نه اعتیاد خاص نیس فقط تو نظر قاضی خیلی تاثیر گذارهکتکت نمیزد؟اگه میزد میتونی بگی تودادگاه
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23631 بنظرم همون امنيت جاني ب دليل اعتياد رو حداقل بگو يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23631 خب اعتیادش نمیتونه شرایطو خاص کنه؟؟؟ بيشتر از نصف مرداي ايران اعتياد دارن يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
mrymiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 45 بابات متوجه نيست انگار خودت تمومش كن ب بابات نگو خب ماشالا برا خودت خانمي هستي زندگي كردي تمومش كن ... نمیتونم اختیارم دست بابامهمن هیچ کاری بلد نیستم انجام بدمزمانی ک عقدکردم ۱۶-۱۷سالم بود تا قبل اونم هیچ جایی نمیرفتم و هیچیزی رو تجربه نکردم بعدشم ک نامزد کردم و ازدواج و ...الانم ک ۲۱سالمه هیچوقت روپای خودم نبودم و ازدستم برنمیاد یعنی اصلا اعتماد به نفسشم ندارم انقد ک همیشه ترسوندن منو
mrymiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 45 بنظرم همون امنيت جاني ب دليل اعتياد رو حداقل بگو اره میگم
seeeeepid عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 2184 بنظرم همون امنيت جاني ب دليل اعتياد رو حداقل بگو امنیت جانی باید حذاقل دوبارکتک خورده باشهشاهد میخوان ک میتونه اقوام و خونوادشو ببرهالبته اگه کتک زده باشه