2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا ن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 27 پست

هم خودت دوست داري لباس عروس بپوشي هم براي پدر مادرا لذت بخش هست بچه رو ببينن تو اين لباس

بخاطر همين حتما لباس بگير اتليه برو عكس بگير و ي رستوران كوچيك رو براي يك شب رزرو كنيد چند تا از فاميل شام بدين و هديه بگيريد 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لباس عروس پوشیدم رفتم اتلیه عقد کردیم رفتیم خونه یه جشن ساده خانوادگی خیلی هم خوش گذشت فرداش رفتیم مشهد خیلی هم عالی بود 

خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین          خدایا هزار بار شکرت.                  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

من و شوهرم هرجفتمون با عروسی نگرفتن موافق بودیم

و همینکار شمارو میخواستیم بکنیم

خانواده منم موافق بودن

اما خانواده همسرم نه و مابخاطر اونا عروسی گرفتیم

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  

با همسرتون موافقم ..یه جشن هرچقدر کوچیک باشه ولی حتما بگیر و لباس بپوش ..من از فامیل خودم دیدم هنوزم به خودش دور از جونت لعنت می فرسته میگه شوهرم چقدر گفت لباس بپوش اونم از دیدن خودم تو لباس عروس محروم کردم ..نزدیک ۴۰ سال میشه 

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

بنظر من يه مهمونى خيلى ساده بگيريد مثل دختر دايى من فقط اقوام نزديك بودن ينى عمه دايى و عمو و خاله و مادر بزرگ پدربزرگ خودشو و شوهرش سر جمع ١٠٠ نفرم نشدن

يه شام داد ولى لباس عروس و اتليه داشت چون تعدادشون كم بود تو خونه گرفتن بازم كلى جا بود و اصلا شلوغ پلوغ ميخواى مهمونى هم نگير ولى حتما حتما برو اتليه و لباس عروس و ارايش چون الان جو گيرى چند سال ديگه همش ميگى چرا عروسى نگرفتم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر