2777
2789
عنوان

عروسی بگیریم یا ن؟؟

698 بازدید | 27 پست

سلام عزیزا.نظرتون درباره عروسی گرفتن یا نگرفتن چیه؟مثلا به جای عروسی یه جشن ساده یا رفتن به سفر مثلا مشهد باشه؟

من دارم فک میکنم با این وضعیت عروسی نگیریم یکم پس انداز کنیم یکمم صرف کار خیر بکنیم.

همسرمم میگ چون تو دختری و ارزو داری یه روز هم لباس عروس اجاره کنیم و بریم آتلیه ک یادگاری بمونه.

نظراتتون رو بنویسید میسی😀😀😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول شوهرت هر دختری آرزو داره خودش رو توی لباس عروسی ببینه !!! 

وقتی سنت بره بالا تر به این فکر کن که چقدر از خاطرات شب عروسیت لذت می‌بری😁 بعدشم مگه میشه آدم عروسی نگیره اصلا⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

میتونی یه مراسم خیلی ساده برگزار کنی بدون هیچ دبدبه کبکبه ای چون بعدا حسرت میشه رو دلت . بعد آتلیه برو و یه چند تا عکس یادگاری بگیر . یه سفرم برو عالیه ولی حالا هر موقع دلت خواست .‌پول عروسی الان بخوای حساب کنی ۳۰ تومن بیشتر میشه پس انداز کنین این پولو 

منم موافقم 

یه لباس عروس و یه آتلیه و یه مهمونیه خودمونی 

بعدم یه مسافرت خوب و پس انداز 

من از عروسی گرفتن متنفر بودم ولی خانواده شوهرم قبول نکردن😒

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

عروسی به نظرم یکی از روزای قشنگ زندگی هر آدمیه و اگر شده ساده و با مهمون کم ولی باید گرفته بشه بعضیا میگن به جاش میریم سفر ولی ادم سفرم تا اخر عمرش میتونه بره یا خیرات بده ولی همیشه که عروسی نمیتونی بگیری 

عزیزم هییییچ وقت این کارو نکن نزار تا اخر عمر حسرت جشنت بمونه برات 

پس جهیزیه هم نبر که مادر و پدرت توو فشار نباشن دیگه 

ی جشن بگیر هرچند کوچیک و ساده ولی بگیر

😢😢

ما عروسی گرفتیم ولی تالار نه عروس و داماد هرکدوم توی خونه خودشون و با تعداد مهمونای کمتر.اینجوری هزینه تقریبا نصف میشه و عکس و فیلم و لباس عروس هم داری میتونی بعدش مسافرتم بری