اي خدا مگه اين بنده ت در حقت چيكار كرده اخه من دارم سزاي كدوم گناهم رو ميدم كه دارم زجر ميكشم دارم هرروز تو اتيش ميسوزم
بچه توي تاپيك هاي قبلمو بخونيد متوجه ي اوضاع من ميشيد مامان وبابام طلاق گرفتند و توي. خانواده ي پدريم دارم بزرگ ميشم ولي اونم با عذاب چه عذابي مادربزرگم بهم طعنه ميزنه ومتلك ميگه اين چند روز ميره باغ من واميستم خونشو وغذاشو به اندازه خودم انجام ميدم بچه ها ولي اين خانوم امشب جلوي شوهرش و دخترش جار وداد ميزنه اها من به هيچ كس احتياج ندارم مگه چولاق هستم ميگه اينم عين خواهرشوهرم كه ديپلم بود ميگفت من برادرزاده هامو نگه ميدارم درس نخوندم اينم ميخواد مارو مقصر بدونه و بچه ها ميگه تو فيلم بازي ميكني عين مامانت
بچه ها من بريدم من فقط ١٦سالمه ولي دارم زجر ميكشم چند خاله از موهام سفيد شده
بچه ها بابامم هيچ كاري نميكنه ولي بعضي اوقات ازم دفاع ميكنه الان عموي بابام و بابام دنبال پرستار هستند واسه ي مادربزرگ بابام
شيطونه ميگه به بابام اينارو تعريف كنم وبگم به عموش بگه من پرستارش ميشم واينكه بيام برم خونه اي كه بغل خونه ي مادربزرگم هست وًاونجا از ننه نگه داري كنم وهمونجا با بابام بمونيم
بچه ها ديگه چيكاركنم تو اين شب هاي قدر برام دعا كنيد كه بابام قبول كنه وًدلش برحم بياد خدايا خسته م
حتي الان چادر روًمه بخ خدا گفتم بهم يكم خوشبختي بده. منم حجابمو كامل تَر نگه ميدارم😭😭😭😭😭