2777
2789
عنوان

من بدبختم خدا منو بدبخت به دنيا اورده😢😢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 39 پست
عزیزم برا مشکلت ۱۴ تا صلوات فرستادم انشاالله که به زودی حل بشه واقعا نمیدونم چی بگم 

مرسي خاله هيچي نگيد فقط بهم اميدواري بديد خستم به نظرتون تصميم درسته كه گفتم پرستار ننه باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههههه ١٦سالمه من يه عالمه ارزو دارم ميخوام ماماشم نميتونم بخاطر اين اوضاع ازدواج كنم

تا به یه جایی نرسیدی ازدواج نکن سنت کمه خیلی وقت داری ک زندگیه موفقی برای خودت بسازی ایشالا ک موفق بشی. 

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
مرسي خاله هيچي نگيد فقط بهم اميدواري بديد خستم به نظرتون تصميم درسته كه گفتم پرستار ننه باشم

نمی دونم عزیزم از وضع زندگیت خبر ندارم که، چرا نمیری پیش مادرت

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
اگه اونجا اذیت نمیشی فکر بدی نیست با پدرت حرف بزن بگو اونجوری راحت تری 

پس تو رو خدا برام صلوات بزنيد برام دعا كنيد كه بابام قبول كنه اخه لجباز ومغروره دعا كنيد امشب بابغض باهاش حرف زدم دلش برحم بياد

خونه ننه  میتونی درس بخونی ؟ .مهمون میره و میاد .

چقدر پیره؟ مریضه ایا؟ 

چقدر کار داره؟ مهربونه؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اخه يه دنده ست خاله توًرو خدا برام صلوات بزن من بدبختم

نگو بدبخت اینجوری نگو . فقط الان شرایطتت سخته صبور باش همه چی درست میشه . برات دعا میکنم عزیزم . 

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  

[QUOTE=91596053]به نظر من برو پرستار ننه شو کتاباتم‌ببر اونجا بخون الان مدارس اکثرا قبول می کنن غیر حضوری درس بخونی ...[/QUOTنه اگه بشه پاييز و ميگم يه كارگر بياره صبح تا ظهر تا من از مدرسه بيام

عزیزم اصلا انقد تلقین نکن که به خودت من بدبختمو من فلانمو من بهمانم همیشه به خودت انرژی مثبت بده تا خوبیا بیان سمتت میدونم سختی داری ولی قوی باش 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻