2777
2789
عنوان

شوهر وابسته

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 38 پست
به نظرم بی خیال باش چون اگ ازخونوادش جداش کنی مطمعنن دقو دلیسو سرت خال میکنه و اعصاب داغونش فقط برات ...

پس اینجور که معلومه در هر صورت زندگیم تباهه... اگه بره من زجر میکشم اگه نره منو زجر میده

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗
ن خانواده شوهرم با پنبه سر میرن لامصبا.... از اونایی هم نیستن که گلایه کنن اما با رفتارشون درست میکن ...

حتی اگ رات ندادن تو جمعشون برات مهم نباشه بشین پیششون ولی جیزی نکو این سیاست پیش شوهرته اگ غربزنی که میخوای بری جون رات نمیدن بازنده تویی بشین باگوشی وربرو ولی شوهرت بدونه ازشون بدت نمیاد ومشکل اوناست که باهات حرف نمیزنن

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی من عاشق استقلالم چون برعکس.... نمیدونم اگه اول میدونستم اینجوریه واقعا باهاش ازدواج میکردم یا ن

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗
حتی اگ رات ندادن تو جمعشون برات مهم نباشه بشین پیششون ولی جیزی نکو این سیاست پیش شوهرته اگ غربزنی که ...

شوهرم همنیجوری ام میدونه اخلاق حانوادش خوب نیست و حقُ به من داده...باور کن خیلی اخلاقای خوبی داره ... اما تو این قصییه ضعیفه

پس اینجور که معلومه در هر صورت زندگیم تباهه... اگه بره من زجر میکشم اگه نره منو زجر میده

دقیقا عزیزم مخصوصا که میگی سوهرت واببسته است عین شوهرمن باشه یه مشکلی داره نباشه یه جوردیکه فقط نذار این تودل شوهرت بیاد که تونمیخوای اون بره پیش خونوادش که یکیشون بمیره واویلاست تااخرعمر باید این حرفو بشنوی که تونذاشتی من پیششون باشم یابه خاطر دوری من مرد یاعذاب وجدان دارم که به ختطرتو با خونوادم بد شدم 😑😑😑😑توهم باسیاست باش باپنبه سرببر پیش شوهرت زنگ بزن حال پدرشوهرمریضتو بپرس حتی اک اون سر بود باهات توبردی چون مادرشوهرت خودشو خذئراب میکنه جلوش یابه شوهرت بگوبروببینش تا حسرتشو نداشته باشی و ازین حرفا

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
دقیقا عزیزم مخصوصا که میگی سوهرت واببسته است عین شوهرمن باشه یه مشکلی داره نباشه یه جوردیکه فقط نذار ...

خب میدونی اگه اینو بگم دیگه میدونو گشاد می بینه...هر کاری بخاد بخاد میکنه ...باز سفرای باه م و تفریحات باه م و خلاصه باز چسبیدن شروع میشه

شوهرم همنیجوری ام میدونه اخلاق حانوادش خوب نیست و حقُ به من داده...باور کن خیلی اخلاقای خوبی داره .. ...

حتی اگ بدونه هم باز یه جوری توپو میندازه طرف تو عزیزم خونواده شوهرت وشوهرت مث منه منم بعد5سال به یه مهارتی رسیدم که هم خونواده شوهرمو هم شوهرمو تو مشتم داشته باشم خواستی پیام بده کمکت کنم ولی الان وقت ندارم بیابهت بگم چیکارکردم بردم وجیکارکردم باختم😊 

دقیقا عزیزم مخصوصا که میگی سوهرت واببسته است عین شوهرمن باشه یه مشکلی داره نباشه یه جوردیکه فقط نذار ...

مامان ثمین مرسی که تا اینجا بااام‌اومدی وتحربیاتتو گفتی.... خدا عاقبت همه مونو بخیر کنه

خب میدونی اگه اینو بگم دیگه میدونو گشاد می بینه...هر کاری بخاد بخاد میکنه ...باز سفرای باه م و تفریح ...

بهت میکم حالا وایسا