2777
2789
عنوان

شوهر وابسته

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 38 پست
خب چجوزی خوش بگدرونیم وقتی تا حرف از سفر میشه میگه به بابام هم بگم ببریشمون😭😭😭😭

وقتی اینجوری میگه واکنش شما چطوریه ؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
وقتی اینجوری میگه واکنش شما چطوریه ؟

میگم اخه من دوست داشتم این سفرُ دو تایی بریم...

بعد یهو میره تو فکر میگه باشه اما اگه بریم دزگه اون ادم خوش گذرون سابق نیست....میشه یه جا بُق میکنه ...

اگه هم رضایت بدم خودم زهرم میشه....

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت فقط تاپیک میبینی من از نزدیک تو عمق فاجعه ام

😒 تازه حرف هم بزنی یا اعتراضی کنی هزار تا فحش میشنوی... نمیدونم این بچه ننه ها چرا ازدواج کردن اصلا😒

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

چند باری که تنها برید اون حرکات رو هم دیگه انجام نمیده. این کار رو میکنه تا شما قبول کنی با خانواده اش بری. یه سفر رو با خانواده اش برید ولی سفر بعدی رو تنها برید.اینو بهش بگو. این سفر رو با هم بریم. بعد سفر بعدی رو با خانواده ات میریم. مدام اینجوری بهش بگو تا براش بسه عادت. دفعات اولی ممکنه همینطورس که توضیح دادی بشه اما کم کم براش عادت میشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
😒 تازه حرف هم بزنی یا اعتراضی کنی هزار تا فحش میشنوی... نمیدونم این بچه ننه ها چرا ازدواج کردن اصلا ...

واقعا ااااا چرااااا

فردا دارم میرم پیش مشاور اگه کاری نتونم بکنم واقعا جدا میشم تا طاقتم طاق شده

من سعی کردم از یه جایی بعد همه چیو به خدا بسپارم و توکل کنم به خودش و سپاسگزار نعمتهاش باشم...💗
خب چجوزی خوش بگدرونیم وقتی تا حرف از سفر میشه میگه به بابام هم بگم ببریشمون😭😭😭😭

اوه اوه عین همین یکیه من... خانوادش هم که بی ادب... هیچی که نگی فقط سلام کنی میرن میذادن کف دست شوهرم که زنت آروم سلام کرد تا بی احترامی کنه یا بلند سلام کرد که بگه ما کر هستیم یعنی😒 بخدا قوم مغول حمله میکرد بهتر از هجوم این نامردا به زندگیم بود....

میگم اخه من دوست داشتم این سفرُ دو تایی بریم... بعد یهو میره تو فکر میگه باشه اما اگه بریم دزگه اون ...

بذار بق کنه محلش نذار،کوتاه نیا برو بگو هان چته چرا ناراحتی،خوشحال نیستی اومدیم مسافرت وتفریح.کی میخای ازین رفتارات دست برداری.من نیومدم اخمای تو رو نگاه کنم.خوبه والا تموی شدنی نداری تو.ازین حرفا بگی درست میشه.گلایه وسرزنش کن.احتمالا تو کوتاه میای بخاطر ناراحتیش اونم ادامه میده امابرخوردکنی دعواش کنی مطمئنا درست میشه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

از یه طرفی هم .... همسرم اخلاق خیلی خوبی داره چند باری که اهاش صحبت کردم قبول کرده کارش اشتباه بوده ...اما چون تا الان به من خیلی فشار اومده با کوچکترین ناراحتی ایمن این مشکلات قدیمی رو میارم رو دایره

از یه طرفی هم .... همسرم اخلاق خیلی خوبی داره چند باری که اهاش صحبت کردم قبول کرده کارش اشتباه بوده ...اما چون تا الان به من خیلی فشار اومده با کوچکترین ناراحتی ایمن این مشکلات قدیمی رو میارم رو دایره

واقعا ااااا چرااااا فردا دارم میرم پیش مشاور اگه کاری نتونم بکنم واقعا جدا میشم تا طاقتم طاق شده

منکه چند ساله پیش مشاور میرم فقط برای اینکه گریه کنم و خودم رو خالی کنم... فکر میکنید تو مملکت ما از مشاور یا قاضی کاری برمیاد؟! طلاق وضع رو بدتر میکنه... منکه یک جور زندگی میکنم انگار اصلا نیست... بره هر غلطی میخواد بکنه... با خانوادش که اصلا حرف نمیزنم، خودش هم مگر از روی اجبار! برای خودم زندگی میکنم و فقط خودم مهم هستم، اون بره به درک

ن خانواده شوهرم با پنبه سر میرن لامصبا.... از اونایی هم نیستن که گلایه کنن اما با رفتارشون درست میکنن ادمو...مثلا سردن ...همش باه محرف میزنن تحویلت نمیگرین یا باید خودتو به زور تو جمعشون جا کنی یا کارت تمومه بشین تا دق کنی

به نظرم بی خیال باش چون اگ ازخونوادش جداش کنی مطمعنن دقو دلیسو سرت خال میکنه و اعصاب داغونش فقط برات میمونه این تجربه شخثیه تاوقتی بهت ظرر نزدن بذاربره روش حساس نباش کاری نمیتونن بکنن ازطرفی هم هیجوقت ازخونوادش جلوش بدنگو نفهمه دوست نداری بری و بهشون بدبینی مه خودش ریشه مشکلاته...باسیاست باش ..بذاربره مادرسوهرمن مرد بااینکه عردوروز میرفت دیدنش اما بعد مرگش دیگه اون ادم سابق نشد بااینکه خیلی موش دوند تو زندگیمون وخودشم میدونست .حال خوب شوهرتو ازش نگیر که بدجوری حال خوبتو میگیره ازمن خواهرانه قبول کن بذار اصلا ازت بدبگن پیشش اگ نذاری بره اگ اتفاقی افتاد واسه یکدومشون میکه تونذاشتی من قبل مرگش پیشش باشموببینمش❤❤❤❤

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
ن خانواده شوهرم با پنبه سر میرن لامصبا.... از اونایی هم نیستن که گلایه کنن اما با رفتارشون درست میکن ...

میفهمم درک میکنم مال منم اینجوریبودن ولی الان بعد 5سال تازه رابطه هامون بهترشده

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
ن خانواده شوهرم با پنبه سر میرن لامصبا.... از اونایی هم نیستن که گلایه کنن اما با رفتارشون درست میکن ...

اسی جان خودت از سیاستهای همسرداری چقدر میدونی و آگاهی  داری...بنظرم اگه خودت اول مطلع و بلد بشی خودش و خانواده  اش به کامت میشن...

خودت داری میبینی اکثر مردای ایرانی همین مدلن و شنا عروسا باید قلق کار دستتونوبیاد....

فک میکنی اگه طلاق بگیری و اگه زمانی بخوای ازدواج کنی و بری تو خانواده ی دیگه ای وضع بهتره؟؟؟ 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.