اره باهمیم🤗. منم نمیدونم چ چیزایی ب چ تعداد لازمه ولی خود سیسمونی فروشیا بهمون میگن
یوقت میبینی بچه ریز یا درشت میشه طبق اون باید سایز صفر و یک و دو اینا بگیریم دیگه نمیدونم بازززز
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
دوستان شما خودتون وزنتون بالا رفته اصلا؟ من پنج ماه و یک هفته مه هنوز وزنی اضافه نکردم ولی سونوی انومالی گفت وزن بچه خوبه، معمولا از کی وزن میگیریم؟!
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سايز صفر و يك زياد نميخواد از هر كدوم سه دست يا چهار دست قيمت ارزونتر بگير چون تا دو ماهگيه دو و سه بيشتر استفاده ميشه
بعد سعي كن متناسب با فصلش لباس بگيري مثلا من بچم تابستون دنيا مياد بيشتر لباساش رو ركابي زير دكمه و تي شرت و شلوار گرفتم ولي خواهرم بچش زمستون بود تموم ركابي هاش و تي سرتاش و شورتاش بدون استفاده موند ولي كلا اگه سيسموني براتون مهم نيس و كسي نميبينه سعي كن بدنيا اومد براش لباس بخري اينطوري بهتره
وقتهایی ک پیاده روی داری یا مثلا خرید میری فقط استفاده میشه..در کل بستگی ب بچه داره ک توش اروم ...
اینو که خودم می دونم عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
سوالمو نخوندی در مورد مارک و مدلش نظر خواستم
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮