2777
2789
عنوان

خانومهایی ک دارن سیسمونی میگیرن یا به تازگی گرفتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 51 پست
بزار ماه آخر با توجه به وزن نى نى لباسهاى نوزادى رو بخر پسر من درشت بود اصلا صفر و يك تنش نشد همونطو ...

چکار کردی پسرت درشت شد چیا خوردی ب منم بگو😕😕

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    
عهه شما هم با من نی نی دنیا میاد

اره باهمیم🤗. منم نمیدونم چ چیزایی ب چ تعداد لازمه ولی خود سیسمونی فروشیا بهمون میگن

یوقت میبینی بچه ریز یا درشت میشه طبق اون باید سایز صفر و یک و دو اینا بگیریم دیگه نمیدونم بازززز 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار ماه آخر با توجه به وزن نى نى لباسهاى نوزادى رو بخر پسر من درشت بود اصلا صفر و يك تنش نشد همونطو ...

من خودمم عاشق سرهمی ام....خب سرهمی چه سایزهایی بگیرم؟چندتا؟

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

دوستان در مورد کالسکه چه نظری دارین 

چه مارکی ؟ چه مدلی خوبه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دوستان در مورد کالسکه چه نظری دارین  چه مارکی ؟ چه مدلی خوبه

وقتهایی ک پیاده روی داری یا مثلا خرید میری فقط استفاده میشه..در کل  بستگی ب بچه داره ک توش اروم‌بگیره یا نه

دوستان شما خودتون وزنتون بالا رفته اصلا؟ من پنج ماه و یک هفته مه هنوز وزنی اضافه نکردم ولی سونوی انومالی گفت وزن بچه خوبه، معمولا از کی وزن میگیریم؟!

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

سلام عزیزم

مبارک باشه🥰

گلم بعضی سایزای صفر رو تا سه ماه میشه پوشید 

برند نیلی ، به آوران ، آریان ، کوکالو

بادی رکابی ، بلوز ، شلوار کلاه و دستکش و پاپوش اینا مناسبند

اگه مشکل مالی نداری از هر سایز سه دست بگیر

کریر هم دلیجان خوبه

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

سايز صفر و يك زياد نميخواد از هر كدوم سه دست يا چهار دست قيمت ارزونتر بگير چون تا دو ماهگيه دو و سه بيشتر استفاده ميشه

بعد سعي كن متناسب با فصلش لباس بگيري مثلا من بچم تابستون دنيا مياد بيشتر لباساش رو ركابي زير دكمه و تي شرت و شلوار گرفتم ولي خواهرم بچش زمستون بود تموم ركابي هاش و تي سرتاش و شورتاش بدون استفاده موند ولي كلا اگه سيسموني براتون مهم نيس و كسي نميبينه سعي كن بدنيا اومد براش لباس بخري اينطوري بهتره

دوستان شما خودتون وزنتون بالا رفته اصلا؟ من پنج ماه و یک هفته مه هنوز وزنی اضافه نکردم ولی سونوی انو ...

من قبل بارداری ۶۲ بودم الان هفته ۲۳ شدم ۷۰😑😖😖

سايز صفر و يك زياد نميخواد از هر كدوم سه دست يا چهار دست قيمت ارزونتر بگير چون تا دو ماهگيه دو و سه ...

ممنون از نظرت 😘برا من‌اواخر شهریور انشاالله بدنیا میاد

وقتهایی ک پیاده روی داری یا مثلا خرید میری فقط استفاده میشه..در کل  بستگی ب بچه داره ک توش اروم ...

اینو که خودم می دونم عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سوالمو نخوندی در مورد مارک و مدلش نظر خواستم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮