2777
2789
عنوان

خانومهایی ک دارن سیسمونی میگیرن یا به تازگی گرفتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 51 پست
ورمش معمولي نه خيلي سنگين نه سبك

اهان حالا این مارک شما همون مکسی کوزیه؟! Maxi cosi

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزيزم مارك maxi مدلاشم كه گفتم

مرسی ازت🙏🏻

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
من خودمم عاشق سرهمی ام....خب سرهمی چه سایزهایی بگیرم؟چندتا؟

عزيزم اينكه چند تا بگيرى بستگى به خودت داره اما من بيشتر از ٧ يا ٨ ماه سرهمى دوس ندارم چون وقتى بچه راه ميافته اذيتش ميكنه ولى تو نوزادى عاليه

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...
چکار کردی پسرت درشت شد چیا خوردی ب منم بگو😕😕

من زياد غذا نميخورم كلا فقط هر روز تخم مرغ آبپز ميخوردم كه پروتئين نى نى تامين بشه چون گوشت خوار نيستم و عدسى خيلى ميخوردم و همينطور عناب و گردو و خرما و بادوم خيلى زياد خوردم 

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...