2777
2789
عنوان

کمپین اعتراض به نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 67 پست
چرا زندگی خودش نباشه؟؟بنظرم خیلی هم واقعی بود

آخه خیلی دقیق و با جزئیات تعریف میکرد

دیگه نمیتونم تیکه سوپ درست کردنشو هضم کنم

ولی هرچی ک بود واسه من خییلی جذاب بود

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

آخه خیلی دقیق و با جزئیات تعریف میکرد دیگه نمیتونم تیکه سوپ درست کردنشو هضم کنم ولی هرچی ک بود واس ...

نه عزیزم حقیقت بود.بخدا یاد دوران نامزدی خودم افتادم حالم بد شد.واقعا هستن اینجور ادما.دقیقا حرفاشو میتونستم حس کنم.چون خودمم تو نامزدی لباس و آرایشگاهو خودم رفتم پزشو اونا دادن.برامنم خیلی بلاها سرم اومده.برا همین مطمئنم راست میگفت همه رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه یا حداقل با ۵۰ تا گزارش تعطیل بشه خیلی شورش در اومده

سلام عزیزم گاهی پیش میاد ما نیستیم بعد مزاحم بیاد تو سایت هی تاپیک بزنه ؟ به خاطر این مسائل نمیشه برداشتش یا تعدادشو خیلی زیاد کرد تاپیک داستان زندگی من چون خیلی طولش میداد گزارش زدن بد هم نیست خب بنویسن زودتر تمام بشه چند روز تو پربازدیدا بود اینطور که ایشون پیش میرفت فکر کنم میخواستن دو هفته طولش بدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم گاهی پیش میاد ما نیستیم بعد مزاحم بیاد تو سایت هی تاپیک بزنه ؟ به خاطر این مسائل نمیشه بر ...

سلام نی نی یارعزیز

اخه لیمونادکه تاپیکشاقفل کرده بودچراترکوندین