2777
2789
مقاومت نکن.بگو دقیقا به چی فک میکنی راجع به زندگیت و آینده ت

چیزی ک از بچگی تو ذهنم این بود یروز انقدرررر پولدار بشم ی برج بسازم بالای سی طبقه هرطبقم ۴واحد بدمش به زائرا سه شب رایگان اخه اینجا مسافر خوته ها پوست میکنن

یکیشم بازم ی اپارتمان بسازم اونم همینجور بدم عروس داماد دوسال رایگان بشینن 

بچه هامم توی پست های عالی خدمت کنن ادمای نامداری باشن 

😁چیز زیادی توقع ندارم 

ولی اینا همیشه توذهنم شاید مسخره باشه ولی شبا با خودم قشنگ تصورش میکنم😂😂😂😂تا خیلی جاها

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

زندگی و بعد چجوری میمیریم با مرگ طبیعی یا....

همه فکرمیکنیم جزعی ازحقیقت زندگی هس ولی زیاددرگیرش نمیشم تازندگیم تحت شعاع قرارنده البته ازمرگم نمیترسم همش باورم براینه زندگی بعدخیلی بهترازاین زندگی هس نصف آرزوهانوگذاشتم برای اون دنیاتابهش برسم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه فکر میکنم قبل اینکه محتاج کسی بشم از دنیا میرم و به شددددددت سعی میکنم مرگ مغزی شدن رو جذب کنم.

بزرگترین آرزوم اینه که مرگ من باعث آرامش افراد دیگه بشه.

ته دلمم حس میکنم خیلی عمر طولانی ندارم.

بسیار زیاد هم با بچه هام درباره اینکه بعد من چطور باشید حرف میزنم.

چیزی ک از بچگی تو ذهنم این بود یروز انقدرررر پولدار بشم ی برج بسازم بالای سی طبقه هرطبقم ۴واحد بدمش ...

به به عزیزم

آیا میدونستی به گفته امام معصوم ع که اگر آرزویی داشته باشید که در اون آرزوی خیر بقیه هم باشه و شما در این دنیا نتونید به اون آرزو برسید خداوند ثواب اون کار خیر رو برای شما مانند کسی که اون کار رو انجام داده میده؟

همه فکرمیکنیم جزعی ازحقیقت زندگی هس ولی زیاددرگیرش نمیشم تازندگیم تحت شعاع قرارنده البته ازمرگم نمیت ...

عزیزم امیدوارم خدا عمر ۱۲۰ ساله بهت بده و اونقدر بهت قدرت بده که به تمام آرزوهای دلت توی همین دنیا برسی..آفرین بر شما

به به عزیزم آیا میدونستی به گفته امام معصوم ع که اگر آرزویی داشته باشید که در اون آرزوی خیر بقیه هم ...

ن تازه شنیدم ولی من هرجور شده باید این کارو بکنم حالا انقدر بزرگ ن از کوچیک😁

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

خب حالا دوست داری چه اتفاقی بیفته واقعا واقعا

این اضطراب و دلشوره دائمیم و بدون علت از بین بره آرامش داشته باشم مشکل روحیم سریع کامل خوب بشه بلا نسبت شما این داروهای کوفتی را دیگه نخورم و یه موقعیت خوب  بتونم زود ازدواج کنم آخه داره ۳۴ سالم میشه و بالا رفتن سنم و مجرد بودنم هم خودش بدجور افسرده م کرده و از لحاظ روحی بهمم ریخته مخصوصا طعنه و کنایه های دیگران را که می شنوم بدجور می سوزم و بغض می کنم

بیشتر شبها با گریه زیاد به خواب میرم

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢

این از مرگم ولی درباره زندگیم فکر میکنم خوشبخت میشم، الانم خدا رو شکر راضی ام.

خیلی زیاد دوس دارم خونه ای داشته باشم و چند سال اول زندگی زوج هایی نیازمندن با اجاره کم بهشون بدم بشینن، بعد روزی که خواستن تخلیه کنن اون پول اجاره ها رو بهشون برگردونم.

ضمن اینکه وقتی بچه هام سر و سامون گرفتن، دلم میخواد با شوهرم بریم ایرانگردی و جهانگردی

[QUOTE=91544777]یعنی مثلا ازدواج و شکست بعدش؟؟؟؟مرگت رو عزیزم چجوری میبینی؟[/QUOTE آره از شکست تو ز ...

خدا نکنه..هرگز این اتفاق نخواهد افتاد عزیزم ناامیدی خود کفر عه...ان شاءالله که خداوند بهترینها رو واست رقم بزنه و مرگ با عرت نصیب همگیمون کنه 

همیشه فکر میکنم قبل اینکه محتاج کسی بشم از دنیا میرم و به شددددددت سعی میکنم مرگ مغزی شدن رو جذب کنم ...

خداوند عمر با عزت و طولانی بهتون بده عزیزم و مطمین باشید همینکه این نیت خیر رو برای دنیا بعد دارید خداوند تنتون رو سالم و سایه تون رو بالا سر بچه هاتون نگه میداره و بعد از ۱۲۰ سال مرگ با عزت ان شاءالله