این اضطراب و دلشوره دائمیم و بدون علت از بین بره آرامش داشته باشم مشکل روحیم سریع کامل خوب بشه بلا ن ...
عزیزم شک نکن شک نکن شک نکن به پروردگار بزرگ که به زودی زود تمام این اتفاقای خوب واست میفته و منتطرم که بیای واسم پیام بزاری که وای چقدر زود این این اتفاقای عاای واسم رمق خورد و افتاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این از مرگم ولی درباره زندگیم فکر میکنم خوشبخت میشم، الانم خدا رو شکر راضی ام. خیلی زیاد دوس دارم خ ...
وایییییی به به آفرین و مطمئن باشید که تماااام این اتفاقا خواهد افتاد و یه روزی بشه یادتون به من بیفته که عه فلانی فلان جا بهم گفت..من مطمئنم خداوند واستون همین الان تمام این اتفاقای خوب و نوشت عزیزم
زنده باشی عزیزم، ممنون از دعای خیرت ولی میتونم بپرسم چرا این سوالا رو میپرسید؟ به نتیجه خاصی میخواید ...
هم به نتیجه رسیدمگلم که چقدر هنوز انسانهایی هستند که به خودشون و باورهاشون مطمئنا هم دیشب و هم امروز روز رمق خوردن سرنوشته.من دوست دارم همه دوستانم آرزوهای خوب داشته باشن که خداوند امروز همونو توی سرنوشتشون رمق بزنه
نه ولی امیدی به آیندم ندارم همین طور الکیو با ناراحتی دارم زندگی میکنم
نه نه عزیزم
امروز و دیشب سرنوشت انسانها داره نوشته میشه.دوست دارم الان هرچی که از خدا میخوای یا نیت کنی یا بنویسی تا خداوند ان شاءالله همونو کنار سرنوشتت بنویسه و رقم بزنه گلم