2777
2789
این اضطراب و دلشوره دائمیم و بدون علت از بین بره آرامش داشته باشم مشکل روحیم سریع کامل خوب بشه بلا ن ...

عزیزم شک نکن شک نکن شک نکن به پروردگار بزرگ که به زودی زود تمام این اتفاقای خوب واست میفته و منتطرم که بیای واسم پیام بزاری که وای چقدر زود این این اتفاقای عاای واسم رمق خورد و افتاد

خداوند عمر با عزت و طولانی بهتون بده عزیزم و مطمین باشید همینکه این نیت خیر رو برای دنیا بعد دارید خ ...

زنده باشی عزیزم، ممنون از دعای خیرت ولی میتونم بپرسم چرا این سوالا رو میپرسید؟ به نتیجه خاصی میخواید برسید یا برای تحقیقی چیزی هست ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این از مرگم ولی درباره زندگیم فکر میکنم خوشبخت میشم، الانم خدا رو شکر راضی ام. خیلی زیاد دوس دارم خ ...

وایییییی به به آفرین و مطمئن باشید که تماااام این اتفاقا خواهد افتاد و یه روزی بشه یادتون به من بیفته که عه فلانی فلان جا بهم گفت..من مطمئنم خداوند واستون همین الان تمام این اتفاقای خوب و نوشت عزیزم

وایییییی به به آفرین و مطمئن باشید که تماااام این اتفاقا خواهد افتاد و یه روزی بشه یادتون به من بیفت ...

شما هم انشاالله به تمام آرزوهاتون برسید و همیشه تنتون سلامت و دلتون شاد باشه😘😘😘😘😘😘

زنده باشی عزیزم، ممنون از دعای خیرت ولی میتونم بپرسم چرا این سوالا رو میپرسید؟ به نتیجه خاصی میخواید ...

هم به نتیجه رسیدم‌گلم که چقدر هنوز انسانهایی هستند که به خودشون و باورهاشون مطمئنا هم دیشب و هم امروز روز رمق خوردن سرنوشته.من دوست دارم همه دوستانم آرزوهای خوب داشته باشن که خداوند امروز همونو توی سرنوشتشون رمق بزنه

شما هم انشاالله به تمام آرزوهاتون برسید و همیشه تنتون سلامت و دلتون شاد باشه😘😘😘😘😘😘

فدات شم عزیزم.میدونی که دیشب و امروز سرنوشت انسانها رمق میخوره پس بدونید هر ارزویی بکنید خداوند همونو واستون کنار سرنوشتتون یادداشت میکنه عزیزم

نه ولی امیدی به آیندم ندارم همین طور الکیو  با ناراحتی دارم زندگی میکنم

نه نه عزیزم

امروز و دیشب سرنوشت انسانها داره نوشته میشه.دوست دارم الان هرچی که از خدا میخوای یا نیت کنی یا بنویسی تا خداوند ان شاءالله همونو کنار سرنوشتت بنویسه و رقم بزنه گلم