2777
2789
عنوان

التماس دعا خواهر بدحور محتاجم

52 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان خوبین

امشب شب قدر ازتون میخوام برای من روسیاهم دعا کنید که زندگیم پر برکت بشه خوشبخت بشم و این ماه مامان بشم لطفا برام دعا کنید خواهر بدجوری محتاجم انشاءالله شماهم به هرچی از خدا میخواهید برسین و حاجت روا بشین

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
خواهرای گلم لطفا منم دعا کنید ارامش ندارم😔

چشم انشاءالله  زود اروم آروم میشی و به خواسته هات میرسی 

این ذکر رو زیاد تکرار کن خیلی موثره

الا به ذکر الله تطمئن القلوب

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم انشاءالله  زود اروم آروم میشی و به خواسته هات میرسی  این ذکر رو زیاد تکرار کن خیلی مو ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله شمام حاجت روا بشید به حق این شبای عزیز

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹