2777
2789

سلام خانوما من 5ماه پیش تقریبا یه زایمان زودرس داشتم که بچم نموند ،تا 40 روز خونریزی داشتم رفتم دکتر بهم قرص جلوگیری داد و چندتا آمپول اکسی توسین که خوب شدم بعد از اون پریود شدم دوباره سه روز بعداز پاکی خونریزی داشتم و همینطوری هی پاک میشدم دوباره بعد از یه روز دوباره پریود میشدم ،یه مدت استروژن و پروژسترون مصرف کردم بهتر بودم الان که تموم شده دوباره خونریزی دارم اونم فقط شبا،صبح هیچی نیست فقط شب خونریزی دارم،کسی بوده اینجوری باشه؟

چیکار کردین خوب شدین؟

عزیزم منم بعد زایمانم همینجوری بودم تا ۶ ماه خونریزی داشتم خالم گفت عدس بردار یکم بو بده در حد کم بعد اردش کن با گوشت و پیاز باشون گوشت و شوید درس کن یکم سفت میشه ولی برا خونریزی عالیه من مامانم برام درس کرد خوردم خونریزیم بند اومد حتی الانم که باردارم اوایل بارداریم لکه بینی و خونریزی داشتم بازم مامانم برام درس کرد خوردم لکه بینیم تموم شد توهم امتحان کن ضرر نداره شاید خوب شدی

یارب نظر تو برنگردد
عزیزم منم بعد زایمانم همینجوری بودم تا ۶ ماه خونریزی داشتم خالم گفت عدس بردار یکم بو بده در حد کم بع ...

همون سویق عدس میشه دیگه از اونم خوردم عزیزم البته با گوشت امتحان نکردم امشب درست میکنم انشاالله جواب بده دیگه کلافه شدم. دکترم دفه قبل گفت اگه دفه دیگم اینجوری شدی باید بیای هیسترسکوپی ببینیم علتش چیه،

چون سونوگرافی انجام دادم همه چی خوب بود فقط ضخامت دیواره رحمم کمه.

شما هم فقط در طول روز یه موقع خاص خونریزی داشتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا از جنین پوستی چیزی تو رحمت مونده یا جفتش چیزی باقی مونده دختر دایی مادرمم همینجوری بود تا نه ماه رفت دکتر گفت تکه ای از پوست باقی مونده تو رحمت رفت شستشو داد رحمشو خوب شد 

فکر کنم رفت سونو تشخیص دادن ولی بهش گفتن خونریزیت بخاطره وجود اضافه های جنین سقط شدست حالا تو یه سونو برو فکر کنم باید سونو واژینال باشه برو دکتر بهش بگو واست بنویسه بگو میترسی همچین مشکلی داشته باشی بگو واست بنویسه ضرر نداره 

فکر کنم رفت سونو تشخیص دادن ولی بهش گفتن خونریزیت بخاطره وجود اضافه های جنین سقط شدست حالا تو یه سون ...

سونو انجام دادم عزیزم هم سونو واژینال هم شکمی میگن بقایا بارداری نداری ،خودم فک میکنم به خاطر ضخامت کمه آندومترمه دنبال دارو گیاهیم تو این مدت دکتر زیاد رفتم ،میخوام یه مدت با دارو گیاهی جلو برم اگه تا یه هفته دیگه خوب نشدم میرم واسه هیسترسکوپی 

همون سویق عدس میشه دیگه از اونم خوردم عزیزم البته با گوشت امتحان نکردم امشب درست میکنم انشاالله جواب ...

کمرت لق شده 

قرص کمر نر وماده و مورد سبز و پودر نخود خام از عطاری بگیر بازرده تخم مرغ رسمی قاطی کن بنداز کمرت خوب میشی

ی کاچی هم درست کن با روغن کرمونشاهی صبح بخور 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
کاچی چطوری درست میشه؟

روغن کرمونشاهی بریز تو ی قابلمه کوچیک 

ارد برنجو اضافه کن یکم تفت بده بعد ادویه کاچی بزن با گردو چرخ شده و دارچین  بعد شکر و ابو زعفرون و گلابو جوش بیار بریز روش مثل حلوا اما شل تر بر دار نزار سفت بشه 

ادویه کاچی زنیان و بادیان و زیره هست از عطاری بگیر پودر شدشو بگیر 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....