2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته،کی پسر منم خوب میشه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 54 پست
در حد 3 4 ثانیه به یجا خیره میشد

وای ببر طب اسلامی 

من خواهر زادم اینطوری بود دکتر ها گفتن صرعه  بردیم تهران دکتر طب اسلامی گفت صرع نیست دارو داد کاملا خوب شد خدا رو شکر

دقیقا همین علائم رو داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ی سوال این تیک ها هر چن دیقه ی بار رخ میده

بعضی اوقات هر یک ساعت یا دو سه ساعت هم نیست بعضی وقتها هم در عرض نیم ساعت شاید 7 8 بار هم بیشتر 

در طول یک روز گاهی وقتها 40 بار هم میشه 

نزدیک تایم خوابش میشه بیشتر 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

بعضی اوقات هر یک ساعت یا دو سه ساعت هم نیست بعضی وقتها هم در عرض نیم ساعت شاید 7 8 بار هم بیشتر  ...

دختر من تو خواب دستو پاش تکون میخوره انگشت دستش مثلا بعد ک بیدارش میکنم قط میشه بنطرت تشنجه؟

توروخدا وقتتون رو تو مطب دکترها تلف نکنید،ببریدشون طب اسلامی.با کمترین هزینه و عارضه پسرتون درمان می ...

نمیدونم 

میترسم چون بچس

خیلی تحقیق کردم میگن طب اسلامی ببرم اول اینه که داروهای ضد تشنجش قطع میکنن و خودشون دارو میدن 

چند نفر بهم گفتن صرع بچشون بدتر شده و تشنج طولانی و .... کردن

دختر من تو خواب دستو پاش تکون میخوره انگشت دستش مثلا بعد ک بیدارش میکنم قط میشه بنطرت تشنجه؟

چند وقتش دخرتون؟ 

من این مدت خیلی مطب و دکتر رفتم ی چیزی که از همه مادرها و بچه ها فهمیدم اینه که هر چیز که حس میکنی تو بچه غیر طبیعی ببر دکتر تا خیالت راحت شه 

فکر نکنم تشنج باشه اگه غیر طبیعی نیست حرکتش تو خواب 

گاهی پلک زدن دست زدن یا زیاد حرف زدن بچه ها هم تشنج 

طب اسلامی چجوری؟ اسم بهترین دکترش چیه؟

کلا پدر طب اسلامی تبریزیانه...که وزارت بهداشت فراریش داد،الآنم عراقه،عراقیام رو چشاشون گذاشتنو نهایت استفاده رو میبرن

یه تعداد نمایندگی داره تو ایران،من سه سال مشتری نماینده یزدشون بودم،متاسفانه مدتیه پیجشونو بستن

اگر اینستا داری یه پیج واست میفرستم،کاملا قابل اعتماده...دایرکت مشکلتو بگو،خودسم نمایندگیشو داره،کمکت میکنه....حتی میتونی نمایندگی تهرانو ازش بگیریو بری سمتش

چند وقتش دخرتون؟  من این مدت خیلی مطب و دکتر رفتم ی چیزی که از همه مادرها و بچه ها فهمیدم اینه ...

دو سالشه اوایل خوابش زیاد بعد ک عمیق میشه کمتر میشه ولی بیدارش کنم همون لحظه قط میشه تو بیداری مشکلی نداره ولی