2777
2789
عنوان

خانوما کسی اینجا بچش بریچ بوده

946 بازدید | 37 پست

من تقریبا 34 هفته ام ، هفته قبل که رفتم سونو بچم تو وضعیت بریچ بوده ماما بهم گفته احتمالش خیلی کمه که بچرخه ، من از سزارین خیلی میترسم میخوام بدونم کسی بوده که بعد از 35 هفته بچش چرخیده باشه 

یه حرکات تمرینی دارم انجام میدم نمیدونم تاثیر داره یا نه !

وای من دعا میکنم بریچ بمونه بلکه سزارین بشم خوشبحالت😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحالت  من آرزومه بریچ بمونه تا هفته اخر

یعنی چجوریه؟

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
من بریچ نیس بچم.اما دکترم میگه بریچ هم باشه طبیعی باید زایمان کنی.بچه رو وقتی معاینه میکنن با دست می ...

به دکترم گفتم میخوام طبیعی زایمان کنم تعجب کرد کلی بعدشم گفت حالا برو تا ببینم واست چیکار میتونم بکنم 

من بریچ نیس بچم.اما دکترم میگه بریچ هم باشه طبیعی باید زایمان کنی.بچه رو وقتی معاینه میکنن با دست می ...

وای اینکار خیلی اشتباهه

مامان من سرحاملگی داداشم همینکارو کرده بند ناف دور حلق داداشم پیچیده اصلا نباید تو وضعیت جنین دخالت کرد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏