2777
2789
عنوان

خانوما کسی اینجا بچش بریچ بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 37 پست
به دکترم گفتم میخوام طبیعی زایمان کنم تعجب کرد کلی بعدشم گفت حالا برو تا ببینم واست چیکار میتونم بکن ...

انشاالله ک میچرخه.کسی از تصمیم اون بچه خبر نداره ک.از الان نگران نشو و تمریناتتو ادامه بده.منم دوس دارم طبیعی زایمان کنم و امیدوارم خدا بهم تواناییشو بده

وای اینکار خیلی اشتباهه مامان من سرحاملگی داداشم همینکارو کرده بند ناف دور حلق داداشم پیچیده اصلا ن ...

زن داداشم خیلی درد میکشید و بچش نمیچرخید یه مامای کارکشته گفت بذار کمکت کنم.همون لحظه گفت خیلی دردم اومد ک بچه رو چرخوند اما به نیم ساعت نکشید ک بدنیا اومد.من ک تجربشو هنوز ندارم اما زن داداشم همش دعا میکنه اون ماما رو.الانم نسبت ب قبل پیشرفت کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداشم خیلی درد میکشید و بچش نمیچرخید یه مامای کارکشته گفت بذار کمکت کنم.همون لحظه گفت خیلی دردم ...

خواهر منم بچش موقع زایمان چرخید چون کیسه آبش پاره شده بود هنوز برای زایمان آماده نبود 

انشاالله ک میچرخه.کسی از تصمیم اون بچه خبر نداره ک.از الان نگران نشو و تمریناتتو ادامه بده.منم دوس د ...

امیدوارم ، انشاالله که توام زایمان راحتی داشته باشی 

بله عزیزم

شوهرم گفته اسم دخترمونو بزاریم مارال ، من دوس داشتم بزاریم آلا 

ولی البته مارالم دوس دارم واسه همین قبول کردم 

اما چند نفر بهم گفتم مارال یه اسم ترکیِ، واسه من مهم نیس ولی عکس العمل دیگران واسم عجیبه!

شوهرم گفته اسم دخترمونو بزاریم مارال ، من دوس داشتم بزاریم آلا  ولی البته مارالم دوس دارم واسه ...

اتفاقا اسمی هم ک ما انتخاب کردیم ریشه ترکی داره خودمونم ترک نیستیم.دخترم آنیل.چه اهمیتی داره ترکی باشه مهم اینه ک ایرانیه و با مفهوم

اتفاقا اسمی هم ک ما انتخاب کردیم ریشه ترکی داره خودمونم ترک نیستیم.دخترم آنیل.چه اهمیتی داره ترکی با ...

نظر منم همینه ، اسم مامان دوستمم که ترک بودن بود مارال ، خیلی مهربون بود دوسش داشتم 

دخمل منم احتمالا خیلی مهربون میشه