2777
2789
عنوان

خانوما کسی اینجا بچش بریچ بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من aهمسرم oمثبت

اون آمپولی که گفتی سرچ کردم بیشتر در مورد مادرای تجویز میشه که با بچشون ناسازگاری خونی دارن و باعث کم خونی بچه میشه آمپول روگام میزنن

ببخشید مگه اگر گروه خونی پدر مادر متفاوت باشه بچه کم خونی میگیره

آمپول رگام (Rho D) ، یک محلول استریل از پلاسمای خون انسان است که به شکل تزریق به زنان با Rh- منفی داده می شود.  Rh یک پروتئین است که اکثر مردم در خون خود دارند و بر روی سطوح گلبول های قرمز وجود دارد. کسی که این پروتئین را داشته باشد Rh مثبت دارد و کسی که آن را نداشته باشد، Rh منفی دارد. عامل Rh به طور معمول یکی از نگرانی ها در بارداری و انتقال خون است. ناسازگاری Rh یک عدم انطباق بین خون مادر و خون جنین است و زمانی رخ میدهد که مادر Rh منفی باشد و جنین Rh مثبت باشد

ببخشید مگه اگر گروه خونی پدر مادر متفاوت باشه بچه کم خونی میگیره

آمپول رگام چرا تزریق می شود؟
اگر RH زن منفی و RH مرد مثبت باشد و این در آزمایش های قبل و بعد از بارداری مشخص شود، خانم باردار باید آمپول رگام تزریق کند. دلیلش هم این است که ممکن است گروه خونی جنین RH مثبت پدر را داشته باشد. زمانی که نوزاد قرار است به دنیا بیاید، مقداری خون نوزاد از طریق جفتش وارد جریان خون مادر می­شود و بدن مادر که RH منفی دارد شروع می کند به تولید پاتن­هایی بر ضد RH مثبت. این پاتن ضد خون جنین در بارداری اول مشکلی به وجود نمی آورد معمولا اما در بارداری­های بعدی گلبول های قرمز جنین را دچار مشکل می­کند و آنها را به سمت تخریب شدن می­برد.

چیزی که من میدونم واسه اینه