یکی میگفت فکر میکردم اسی اسم یک کاربره باخودم میگفتم طفلک اسی هرروز یک مشکل داره😂
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
من اول فک میکردم اسی ینی خواهر (sister)ک مخففش کردن مثلا اس ام اس ک میگن اس حتی ی بار خواسم واسه دوسم کلاس بیام ک من بروزم اخه دوستم بروز میحرفه ، گفتم اسی بیا و فلان گف اسی ینی چی منم خوشحال گفتم ااا وا اسی دیگه گف خو ینی چی گفتم ینی sister حالا با ذوق بعد گف چ مسخره ضایع شدم رف ضایتر از اون این بود ک بعد فهمیدم اسی ینی استارتر
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖