دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
همه اسی گفتنامون ی طرف من هلاک اونم ک میگ فک میکردم اسی یه شخصه و خیلیم معروفه و اون یکی ک میگفت فک میکردم اسی هروز ی مشکلی داره اینهمه اسمشو میارن 😂😂😂حالا اسی کی هس اصن😜😜
ی سوال برام پیش اومد، ب اسپایدر منم میشه گفت اسی؟😮
میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢 ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم
من اول فک میکردم اسی ینی خواهر (sister)ک مخففش کردن مثلا اس ام اس ک میگن اس حتی ی بار خواسم ...
😄😄😄باید میگفتی سی سی
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚