سلام خانوما .کیا حاصرن باهم گروهی لاغر بشیم چون بنظرم اگه رقابت باشه زودتر به نتیجه میرسیم .هی امروز و فردا میکنیم ولی اگه یه کسایی باشه که باهاشون رقابت کنیم یکم جلوی دهنمونو میگیریم.هرکی هر رژیمی خواست بگیره منم لاغری با مهدی خردمند هیپنوتراپی شروع مبکنم .
بچه ها تنها ارزوم اینه که لاغر بشم مشکلات زندگیم زیاده ولی این یکی منو داغون میکنه .الان اونایی که کم میخورن درک نمیکنن میگن یکمی کم بخورین .ولی باید جای ما باشین تا ببینین عین اعتیاده بخدا ترک کردنش سخته
کی حاضره دستا بالا
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من الانم فکر میکنم دارم کم میخورم چون همیشه گشنمه ولی کالریش رو نگاه میکنم یا خداااا 😬😬😬
اصلا کالری شماری نکن مزخرفه ادم فقط استرس میکشه .من دیگه اا اخرین لحطه مرگم رژیم نمیگیرم خسته شدم فقط با مهدی خردمند وسلام که نه استرس داره نه کالری واین که هرچی دوست داری میخوری عالیه
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
منم ۳بار ۲۰ کیلو کم کردم چند بارررررررر هم ۵تا ۱۰ کیلو فک کنم کل عمرم رژیم گرفتم و برگشت خوردم دیگه کلا خسته شدم بدنم شل شده واقعا خیلی سخته
تو نت سرچ کن تو معرفی نامه اش عصو شو برات ایمیل میاد من سیدی هاش هم سفارش دادم .اگه با روشش اشنا بشی بهت قول میدم کلا رژیم میزار کنار هیچی از رژیم گرفتن متنفر میشی من بعد اینکه باهاش اشنا شدم اصلا رژیم نگرفتم تا حالا چون برام احمقانه هستش رژیم بگیری کالری شماری کنی دلت بخواد یه چیزی بخوری ولی جلوت بگیری