2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 208 پست
جادو کی گفته چرت وپرته حالا شاید جن نباشه ولی سحر وجادو هست

پدرم میگه جن با آدما کار نداره ولی کسی که میره دعا میگیره انگار به اونا سلام می کنه واونارو دعوت می کنه پدرم میگه اونا بدون دعوت جایی نمیرن

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
جادو کی گفته چرت وپرته حالا شاید جن نباشه ولی سحر وجادو هست

خب از طریق همین جن ها یه سری جادو هارو انجام میدن. جن کافر زیاده...خدا نهی کرده نباید طرف این چیزا رفت. یعنی وجود داره.😳ولی میرن دنبال این چیزا

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم میگه جن با آدما کار نداره ولی کسی که میره دعا میگیره انگار به اونا سلام می کنه واونارو دعوت می ...

جادو و دعا به وسیله جن اجرا میشه خود دعا و جادو که کاری نمیکنه

دعا رو مینویسن و یک جن مامور به اجرای اون میشه  

من اصراری نکردم گفتم علایمت به این بیماری مشکوک هست و برو پزشک (تنها گزینه ای که استارتر اصلا نرفته ...

عزیزم چرا من ی چیز میگم شما ی چیز دیگه برداشت میکنی شما پستای منو بخون ببین من گفتم برو دکتر یا برو پیش دعا نویس من هیکدومو پیشنهاد نکردم ک شما میگی اگه بگی بره پیش رمال استقبال میشه

من میگم خیلی ی چیزو تکرار میکنی این رو مخه ک هی بگی

یبار دوبار کافیه

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍
خب از طریق همین جن ها یه سری جادو هارو انجام میدن. جن کافر زیاده...خدا نهی کرده نباید طرف این چیزا ر ...

آدم های مریض و کسایی که نمیتونن خوبی بقیه رو ببینن میرن دنبال اون چیزها

یعنی چی بدون دعوت نمیرن؟

بابام میگه بعضی فیلم ترسناک می بینن بعد می ترسنن اینا توهم هستش ولی بعضی خودشون میرن دنبال این کار مثل استارتر رفته دنبال آینده امدن سراغش

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

پدرم از راه دعا نویسی می تونست پولدار بشه ولی این کارو نمی کنه میگه مردم بدبخت میشن خودشون نمی دونن دارن چکار می کنن

ایشالله ترامپ جن زده بشن به ما کاری نداشته باشنن

وای الان باهاشون حرف میزنی؟ ازشون یه چی بخای انجام میدن چیکار کنم پیش منم بیان

یا خدا میخای چیکار🤤🤤🤤

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

من برم قلبم درد گرفت 

عزیزم چرا من ی چیز میگم شما ی چیز دیگه برداشت میکنی شما پستای منو بخون ببین من گفتم برو دکتر یا برو ...

من هی تکرار نکردم مگر کسی هی پست منو ریپلای کنه و من مجبور باشم جواب بدم در غیر این صورت فقط با استارتر صحبت کردم ببخشید  ولی پست های شما هم برای من ممکنه روی اعصاب باشه اینجا چیزی رو دوست نداری عزیزم بخون و بگذر اینکه ریپلای کنی اتفاقا باعث میشه هی پست ها رو طولانی تر کنی من چیزی که به نظر خودم درسته و ممکنه به درد استارتر بخوره براش مینویسم اینکه شما خوشت بیاد یا برات رو اعصاب باشه سلیقه شخصیته ولی من ازادم حرف خودمو بزنم حتی شاید دوست داشته باشم چیزی رو تکرار کنم که شاید احساس کنم استارتر بیشتر تحت تاثیر قرار بگیره و ممکنه بره پیش پزشک اینجا هزاران ادم با طرز فکرهای مختلف هستن همه هم ازادیم چیزی که به نظرمون درسته و به درد صاحب تاپیک میخوره بنویسیم

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
[QUOTE=91318405]جادو و دعا به وسیله جن اجرا میشه خود دعا و جادو که کاری نمیکنه دعا رو مینویسن و یک ج ...

کسایی که این چیز هارو باطل میکنن 

باید خیلی آدم خیلی  خوبی باشن و بوسیله قرآن و جنهایی که شیعه هستن برن و باطل کنن 

و لی کسایی که دعا و جادو برای خراب کردن زندگی کسی میکنن آدم های خبیثی هستن ی سری کارهای خیلی بد میکنن که بتونن با شیاطین خبیث ارتباط بگیرن مثلا نجاست میخورن یا روی قرآن میشینن تا شیاطین به حرفشون گوش کنن و دعاهای زندگی خراب کن رو براشون اجرا کنن