2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

4717 بازدید | 208 پست

دوستان قبلا گفته بودم مشکل داشتم میترسم تنهایی هنوز مشکلم برطرف نشده امروز ی اتفاقی افتاد خیلی ترسیدم گریه کردم شوهرم گفت پاشو وسایلتو جمع کن میبرمت خونه بابات تا زمانی ک کاملا خوب نشدی پاتو تو خونه ی من نذاری😔😭دلم خیلی شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلتونو نمیدونم. اما شاید صلاحتونو خاسته ک گفته تنها باشی

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

وا

چه شوهر بی درکی،فک کنم دور ازجونت پیر شی بیماری بدی بگیری بذارت دم در

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بیرونت نکرده که میخواد خونه خودتون یکم استراحت کنی 

مثلا داره دلسوزی میکنه اما انگار زیاد بلد نیست 

برو روانکاو دوست من خیلی عالیه من فوبیای ارتفاع داشتم رفتم حل شد الان پنج ساله راحت شدم 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

قبلا گفته بودم یعنی چی؟ 😐

خب الان دوجمله خلاصه بنویس آدم بتونه نظر بده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘