بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ترسم بیخود نیست چیزایی میبینم خودش هم میدونه
خب همین دیدن چیزا غیر عادیه دیگه گلم. شما باید بری پیش روانشناس. چون هیچوقت انسان چیز غیر عادی نمیبینه. احتمالا توهمات شدید دارین.البته خیلی معذرت میخوام که با این صراحت گفتم. شوهرتونم حق داره اگر صبرش تموم بشه
چی میکنم؟میدونه ترسم الکی نیست مشکل بزرگی دارم اونو میدونه ولی درک نمیکنه
عزیزم چند ماهه اول زندگی همه همینطوره..دوتا ادم با سلایق و علایق متفاوت ...اولش براهمه همنیطوره ...دعوا و جروبحث پیش میاد...هنوز ب رفتارای همدیگه عادت نکردید هنوز قلق همو نمیدونید...نمیدونم دقیقا مشکلتون چیه ک شوهرت اینطوری موضع گرفته شاید تو خیلی سر این قضیه ک میگی اذیتش میکنی. خب عزیزم اگه واقعا چیزی میبینی با مامانت درمیون بذار. شوهرت وقتی گوش نمیده چرا ایتقد اعصابشو خورد میکنی. من درکت میکنم برای خواهر خودم این مشکل پیش اومد رفتیم براش دعا گرفتیم خوب شد. من اعتقادی ب این(دعا و جنبل) ندارم ولی بعضی وقتها یه چیزایی هست ک ما بیخبریم. حتما حلش کن
تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
باورت میشه فقط دو ماهه ک عروسی کردیم؟مثلا تازه عروسم
الهی...منم اوایل اینجوری بودم مخصوصا بعضی شبا که شوهرم شب کار بود همه لامپای خونه رو روشن میکردم درم قفل میکردم تلویزیون روشن با گوشیم سرگرم میکردم خودمو