2777
2789

خانوما من همیشه پریودکه میشم روزهفتم دیگه پاک میشم میرم حموم الان امروزروز ششم بودحالا نمیدونم چیکارکنم فردامیتونم روزه بگیرم یانه 

الان ترشحات قهوه ای دارم

امضا ندارم انگشت میزنم☝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمی تونی  باید ترشحات سفید بشه و حتی ترشحات زرد هم حیض به حساب میاد

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

تا وقتی ترشح رنگی داری جزو پریوده

تا ۱۰ روز

صبر کن تا سحر اگه کامل پاک شدی برو غسل کن و روزه بگیر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ترشحات قهوه ی یعنی ادامه ی پریود که  اگه ادامه دار هست پاک نیستی تو نت هست سرچ کن بزار فردا اگه قطع شد برو حموم غسل کن پاک بشی

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اگه صبح هیچی نخورم تاقبل اذان ظهر پاک بشم میشه روزه بگیرم؟

نه باید قبلش غسل کنی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
میدونم صبح پاکه پاک میشم

اگه صبح پاک پاک میشی یعنی تا قبل از اذان صبح ترشحات سفید داشته باشی  میتونی غسل کنی و روزه بگیری

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖