2777
2789
عنوان

افسردگی

233 بازدید | 25 پست

سلام دویتان واقعا اگه نی نی سایت نبود چیکار میکردم چهارشنبه دون اتفاق وحشتناک واسم افتاد و امشب شوهرم به جای همدردی و نوازشم یا اینکه معاشقه باهام بکنه خونسرد و بی احساس دراز کشیده بود وبا ابنکه میدونه شدیدا از لحاظ جنسی بهش احتیاج دارم یا از لحاظ عاطفی سرش فقط تو گوشی و خبره و بعدشم نماز آه کیژانی غروری هم برات نمونده آه خدایا چرا کیژان اینهمه درد و رنج رو باید تحمل کنه جنینی که نموند و دلخوشیم به عزا تبدیل شد و شوهری که اصلا اهل تسکین درد نیست و خودم باید ازش بخوام آخرشم منجر به دعوا بینمون شد من چیکار کنم با این زندگی مزخرف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام غذاهای گرم درست کن براش انواع ادویه جات قاطی کن این ی موضوع واینکه تحریکش کن سعی کن توی خونه یک ...

دیگه چبکار باید بکنم آخه شوهر من به هیچ چیز تحریک نمیشه همش میگه پریروز سقط داشتی به خاطر سلامتیت نمیخوتم اما دروغ میگه تو این ۳ سال و نبمی که ازدواج کردیم همیشه من خواستم خیلی هم مرد پاکیه وهیچ مشکلی نداریم به جز مشکل جنسی من گرم مزاج و اون سرد مزاج

دیگه چبکار باید بکنم آخه شوهر من به هیچ چیز تحریک نمیشه همش میگه پریروز سقط داشتی به خاطر سلامتیت نم ...

الهی بگردم امیدوارم خدا بهت یه دوقلوی خوشگل وزیبا مثل اسم خوشگلت بهت هدیه کنه 

شاید شوهرتم ناراحته که حتما همینطوره 

راست میگه نزدیکی برات خوب نیست بزار حالت بهتر بشه بعد 

الهی بگردم امیدوارم خدا بهت یه دوقلوی خوشگل وزیبا مثل اسم خوشگلت بهت هدیه کنه  شاید شوهرتم نار ...

قربونت برم عزیزم من فکر میکنم دچار افسرگی بعد از سقط شدم خیلی ناراحتم دلم میخواست اونم حداقل این شرایطم رو درک میکرد و مهربون تر میبود چرا باید بهش بگم بهش احتیاج دارم و خودش نمی فهمه که خنده هام همش دروغه و پشت این خنده ها کیژانی غمگین و افسرده و ترسو قایم شده

چن وقت یکبار رابطه دارین؟؟ شوهر منم جدیدا سرد شده

قبلا در هفته دوبار ولی نزدیک ۶ هفته بود حامله بود رابطه نداشتم که پری روز سقط هم کردم متاسفانه و شوهرم ننیاد از دلم دربیاره یا حداقل نوازش یا حداقل بگه که کیژانی فقط تو مهمی اشکال نداره دوباره سعی میکنیم و یه بچه ی دیگه انشاالله خدا بهمون میده فقط میگه شاد و شنگول باش بچه مهم نیست واقعا حق من اینه؟

من پریود میشم یکسره دعوا داره با من خیلی،بده

شوهرتون چیکاره است؟شوهر من کا رمنده و فوق العاده اهل نماز و روزه صبح ها از ساعت ۶ بیداره تا موقع افطارم نمیاد خونه همش میگه به خاطر کاره