2777
2789

نمی دونم شاید بخاطر اینه که وضع مالی وتحصیلی من و همسرم از بقیه پایین تر هست احترامی نمی بینیم 

امشب اون قدر بغضم گرفت که از خدا خواستم یه راهی نشونم بده

داره بغضم میترکه 

خدایا کجایی دقیقا کجایی

امشب دلم منوهم شوهرم شکست بچموگذاشتم پیش مادرم اومدم مصلا تاخداخودش کمکم کنه

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عصري تمام بغض و دل شكستن هاي اين هشت سالم يادم اومد

اينكه خدا از كنار همش بي تفاوت گذشت

واقعا خدا كه ميگن مهربونه ، اينه؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

عزیزم غصه نخور دنیا همیشه یه جور نمیمونه به قول شاعر چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ببخشید استارتر  بچه ها برای مامان شدن من و همه منتظرها  یه صلوات مهمونمون  کنید  ...

عزیزم برات حمد خوندم و صلوات فرستادم توام برای من دعا کن

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
منم عصري تمام بغض و دل شكستن هاي اين هشت سالم يادم اومد اينكه خدا از كنار همش بي تفاوت گذشت   ...

اره خدا مهربونه ولی هرچیزی به موقعه...منم می دونم حاجتم میگیرم ولی امشب دلم با یک حرف گرفت اونقدر که نگو  

تو به احترام بقیه نیاز نداری تو فقط به خدا نیاز داری دلتو خدایی کن بقیه بزار به جاهلیتشون ادامه بدن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اره خدا مهربونه ولی هرچیزی به موقعه...منم می دونم حاجتم میگیرم ولی امشب دلم با یک حرف گرفت اونقدر که ...

دقیقا منم مثل تو امشب بدجور دلم گرفت 

من حس میکنم به بقیه بیشتر احترام میزارن چون اونا هم شانس دارن 

هم پول دارن

چرا چیشده

بی پولی زده سرش بااینکه ماهی سه وپونصدحقوق میگیره ولی کم میاریم.عموی باباش هشت روزه فوت کرده 17این ماه تولدیکسالی بچمه گفتم کیک بخریم فامیلارودعوت کنیم هرچی ازدهنش دراومدبهم گفت منم سکوت کردم سپردمش بخدا.من تک فرزندم هیشکی روجزخالم ومامانموبابام ندارم

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲