2777
2789

یه خورده معلومات تو مورد کانادا میخوام دوستا 

اگر کسی کانادا زندگی میکنه لطفا بیاد 

خدایا شکرت   

من از ایران افغانستان برم راضیم امریکا و کانادا که رو ابرام😆😆

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از ایران افغانستان برم راضیم امریکا و کانادا که رو ابرام😆😆

من الان امریکا زندگی میکنم میخواهیم بریم کانادا واسه این میخوام کمی از شرایط زندگی در اوجا بدونم 

خدایا شکرت   

اونایی که کانادا زندگی می‌کنید، بچه نمی‌خوان که به سرپرستی بگیرید 😍😍😍 بچه ای هسدم کاری 😍 شیرین زبون و بانمک 😍 همه کارم بلدم😘 فقط تورو خدا بیاید منو با خودتون ببرید 😭😭

فاطی ام❤️
من بودم ولی با ترامپ دعوام شد از تخت افتادم پایین بیدار شدم 😂😂😂😂😂

داشتی خوابشومیدیدی😂😂؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من الان امریکا زندگی میکنم میخواهیم بریم کانادا واسه این میخوام کمی از شرایط زندگی در اوجا بدونم&nbs ...

چرا دلیلت چیه؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
من الان امریکا زندگی میکنم میخواهیم بریم کانادا واسه این میخوام کمی از شرایط زندگی در اوجا بدونم&nbs ...

کانادا از نظر ملیتی خیلی بهتره و حالت دوستانه تری داره امریکا باز نژاد پرستی و ملیت پرستی دارن گاهی مثل المان