2777
2789
عنوان

جوش صورت

95 بازدید | 15 پست

سلام دوستان مشکلم جوش صورت دکتر میرم و تحت درمانم ولی بازم تغییر زیادی نکرده دیگه واقعن خسته شدم😔پوستم خیلی خوب بود نمیدونم چیشد یهو حجامت تاثیر داره کسی تجربه ای داره ؟اگه میشه راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترتو عوض کن

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

دکتر بهت چی داد؟منم پوستم جوشای چرکی بزرگ میزد و عذاب میکشیدمالان راکوتان میخورم

راکوتان دادو یه قرص دیگه ولی بازم خیلی تاثیر نداشته نمیدونم دیگه چکار گنم واقعن با خوردن پهک و بستنی هم بد تر میشه ولی یکی از آشناهامون میگف من راکوتان میخوردم دیگه هرچی میخوردم جوش نمیزدم 

بستگی به نوع پوستت داره منم این مشکل رو داشتم الان پوستم خداروشکر خوبه البته پوست من از نوع چرب هستش 

سیسیا لطفا وقتی محصول پوستی میگید نوع پوستتون رو هم بگید تا باعث دردسر بقیه نشه

به هرکی به اندازه لیاقتش بها بده🤌🏻🤞🏻