2777
2789
عنوان

علائم بارداری پوچ چیه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 148091 بازدید | 120 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه اگه روی کاغذ A4 ننوشته ولی زیر تصویر سونو (همون عکس سیاه سفید کوچیک) معمولا ریز مینویسن ...

نه ننوشته کجاشه؟؟؟ چی نوشته

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
منظورم اینه اگه روی کاغذ A4 ننوشته ولی زیر تصویر سونو (همون عکس سیاه سفید کوچیک) معمولا ریز مینویسن ...

من رفتم سنو خداروشکر نی نی بود و ضربان قلبشم میزد🙏🙏

عزیزم رفتی سنو؟؟؟؟

سلام بله عزیزم جنین تشکیل شده بود گفت قلبم داره تشکیل میشه چون باید سونو دوهفته بعد تکرار میشد یکم باز زود رفتم نشد صدای قلبشو بشنوم

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
من رفتم سنو خداروشکر نی نی بود و ضربان قلبشم میزد🙏🙏

سلام گلم،منم هفته ۶ هستم مث شما لکه بینی دارم

رفتم دکتر گفت همه چی خوبه ی هفته دیگه وقته سونو دارم،شما اون شیاف پروژسترونو گذاشتی واسه لکه بینی؟؟؟

من از دیروز گذاشتم،لکه بینیم زیاد نیست،دکترم گفت خون تازه نیس

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
سلام گلم،منم هفته ۶ هستم مث شما لکه بینی دارم رفتم دکتر گفت همه چی خوبه ی هفته دیگه وقته سونو دارم، ...

سلام عزیزم

اره واسه لکه بینی داد ولی قط نشد تا ۳ماه لکه داشتم و شیاف استفاده کردم و خداروشکر الان بچم بغلمه

سلام عزیزم اره واسه لکه بینی داد ولی قط نشد تا ۳ماه لکه داشتم و شیاف استفاده کردم و خداروشکر الان ب ...

ای عزیزم❤️❤️❤️خداروشکر خدا واست حفظش کنه❤️

منم داده بهم هی میاد میره😂😂خدا کنه چیز مهمی نباشه،واسم دعا کن🌹

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
ای عزیزم❤️❤️❤️خداروشکر خدا واست حفظش کنه❤️ منم داده بهم هی میاد میره😂😂خدا کنه چیز مهمی نباشه،واسم ...

فدات عزیزم انشالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری❤🙏

فدات عزیزم انشالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری❤🙏

مرسی گلم🌹🌹نینیت سالم و سلامت باشه😍🥰

سلام مامان منم مثل شماهستم.هفته نهم رفتم سونو ولی سونو گفت ۷هفته ای کیسه اب خالی و۱۶ میلی متر وجنین و کیسه زرده تشکیل نشده خیلی استرس دارم که خدایی نکرده پوچ نباشه دوروزه لکه بینی دارم .شما هم همین علائمو داشتین ینی میتونم امیدوارباشم؟