2777
2789
عنوان

علائم بارداری پوچ چیه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 148034 بازدید | 120 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بدیش اینه این استرسا تمومی نداره بعد قلب غربالگری   و ....تازه بعد زایمانم تمام نمیشه امروز م ...

اره واقعا مادرشدنم چقده سخته🤦‍♀️

ولی با دل و جون قبول میکنم🤗

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
منم از روی همین مطلب فهمیدم روزی که سونو دادم ۴ هفته و ۶ روزم بوده و الان میشه ۶ هفته کامل  مر ...

خواهش میکنم 

فقط واسه سوندی مجدد عجله نکن که باز استرس نگیری هفته 8 ات که تموم شد برو سونو .همین که یکبار رفتین سونو وخداروشکر خارج رحمی نیست دیگه نیاز نیست زود زود بری

اون جدولو گذاشتم نگاه کن شماخیلی زود رفتی زیر 6 هفته ای و برای تشکیلش زوده

بله نت که سرچ میکردم اینو دیدم از همین فهمیدم روزی که رفتم سونو ۴ هفته و ۶ روز بودم و امروز ۶ هفته را تمام کردم

مرسی عزیزم

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
خواهش میکنم  فقط واسه سوندی مجدد عجله نکن که باز استرس نگیری هفته 8 ات که تموم شد برو سونو .هم ...

آره عزیزم همین کارو میکنم دکتر خودمم مسافرته آخرای خرداد میاد دیگه تا بیاد ۸ هفته هم شده

رفتین سونو همین تاپیک خبر خوبو بدین خوشحالمون کنین

انشالله تاپیک بارداری شما گلم

مرسی خیلی حالمو خوب کردید خدا هرچی دوست دارید بهتون بده آمین  

اره واقعا مادرشدنم چقده سخته🤦‍♀️ ولی با دل و جون قبول میکنم🤗

منم همینطور قبول میکنم از الان دلواپسیم اینه یه وقت عصبی نشم از دست بچم و این روزای سختو یادم بره و سرش داد بزنم 

امیدوارم بتونیم بعدا خوب تربیتشون کنیم