2777
2789
عنوان

حرکات جنین

268 بازدید | 33 پست

سلام خانما هفته بیستو هفت بارداریم دوسه روزه شدت ضربه ها و تکونایی ک نینیم میزد کم شده میزنه ها اما خیلی اروم با فاصله های طولانی  ....علتش چی میتونه باشه

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم از دیروز کم میزنه خیلی نگرانم..از دیروز تا الان کمتر میزنه..کسی میدونه چرا؟هفته 22 هستم تازه..تا قبل اون محکم میزد جوری که شکمم تکون میخورد ولی حالا....

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

برا منم بعضی وقتا اینجوری میشد از ترسم میرفتم دکتر.بهم میگفتن چیزیش نیست. من تجربه کردم وقتایی که خسته هستم یا کم خوابیدم یا اعصابم داغونه نینیم کمتر تکون میخور. وقتی سرحال میشم اونم از تو لاک خودش در میاد و شیطونیاش رو شروع میکنه . تو بیمارستان بهم میگفتن اسمش رو صدا بزن و باهاش کلمه کلمه حرف بزن و شعر بخون تا تکون بخوره

خدا عمرت بده منم سی هفتمه اینجوری شدم تکونش هس ولی کم و ارومه خیلی نگرانم

اره الان دقیقا مثل روزای اول ک شروع کرد ب حرکت میزنه خیلی اروم...

خدا عمرت بده منم سی هفتمه اینجوری شدم تکونش هس ولی کم و ارومه خیلی نگرانم

من رفتم تو 31 هفته از دست ضربات دردناکش بعضی وقتا نفسم میره. تا دیروز ارنجش رو کرده بود تو شکمم و فشار میداد از دیروز تا حالا فکر کنم پاشو کرده تو پهلوم و فشار میده. از درد نمیدونم چکار کنم

واسه منم از دیروز کم میزنه خیلی نگرانم..از دیروز تا الان کمتر میزنه..کسی میدونه چرا؟هفته 22 هستم تاز ...

عزیزم واسه تو زوده هنوز  بعضیا تو اون هفته اصلا حرکتو حس نمیکنن