الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیرین بخور بزار حرکت کنه و جاش رو تغییر بده دلم رفت ای جان همه جاشم میفهمی😁 من که نمیفهم ...
نینی من بریجه. دکتر بهم گفته سرش کدوم طرفه و پاش کدوم طرفه. از رو همین میتونم حدس بزنم الان کجاش رو داره فشار میده. هرچی هم چیز شیرین میخورم اصلا تغییر حالت نمیده فقط ضرباتش رو شدیدتر وارد میکنه. فکر کن یه چیز تیزی میشینه تو شکمت. وقتی دولا میشم که دیگه فاجعست. از بس تیزه میگم الان شکمم رو سوراخ میکنه. بعضی وقتا ته پاشنه پاش رو از رو شکمم میبینیم
وای دقیقا منم هفته 27 هستم حرکاتش نسبت ب قبل خیلی کم شده خیلی میترسم امروز ک دیگه بی نهایت کمتر شده.الان ی چیز شیرین خوردم ب پهلو خوابیدم ولی حرکتی نمیکنه😣
تو سونو معلوم میشه بریجه یا نه. من از 25 هفتگی بهم گفتن نینی بریجه . ممکنه بچرخه ولی هنوز که رفتم تو 31 هفتگی نچرخیده. نینی من هنوز زیر شکممه و اصلا بالا نیومده. بیشتر ضرباتش هم به مثانمه. اگر الان از دستشویی اومده باشم و نینیم یه تکون بخوره دوباره باید بدو بدو برم دستشویی