2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست
من رفتم تو 31 هفته از دست ضربات دردناکش بعضی وقتا نفسم میره. تا دیروز ارنجش رو کرده بود تو شکمم و فش ...

الهی عزیزمممممممم قربونش

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
وقت زایمانت رو کی داده؟ البته من با پریود ۲۸ هفته و ۱ روز  با سونو ۲۷ روز

من دکتر بهم گفته ده مرداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم تو 31 هفته از دست ضربات دردناکش بعضی وقتا نفسم میره. تا دیروز ارنجش رو کرده بود تو شکمم و فش ...

شیرین بخور بزار حرکت کنه و جاش رو تغییر بده 

دلم رفت ای جان همه جاشم میفهمی😁

من که نمیفهمم اندامش فقط میدونم حرکت میکنه بعضی موقع ها سفت گلوله میکنه خودش رو

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
شیرین بخور بزار حرکت کنه و جاش رو تغییر بده  دلم رفت ای جان همه جاشم میفهمی😁 من که نمیفهم ...

منم نمیفهمم اصلاااااا فقط میدونم ک‌تکون میخوره

شیرین بخور بزار حرکت کنه و جاش رو تغییر بده  دلم رفت ای جان همه جاشم میفهمی😁 من که نمیفهم ...

نینی من بریجه. دکتر بهم گفته سرش کدوم طرفه و پاش کدوم طرفه. از رو همین میتونم حدس بزنم الان کجاش رو داره فشار میده. هرچی هم چیز شیرین میخورم اصلا تغییر حالت نمیده فقط ضرباتش رو شدیدتر وارد میکنه. فکر کن یه چیز تیزی میشینه تو شکمت. وقتی دولا میشم که دیگه فاجعست. از بس تیزه میگم الان شکمم رو سوراخ میکنه. بعضی وقتا ته پاشنه پاش رو از رو شکمم میبینیم

نینی من بریجه. دکتر بهم گفته سرش کدوم طرفه و پاش کدوم طرفه. از رو همین میتونم حدس بزنم الان کجاش رو ...

منم گاها اون حس تیزی رو دارم ینی برا منم بریچه؟

وای دقیقا منم هفته 27 هستم حرکاتش نسبت ب قبل خیلی کم شده خیلی میترسم امروز ک دیگه بی نهایت کمتر شده. ...

اره واقعا منم میترسم

منم گاها اون حس تیزی رو دارم ینی برا منم بریچه؟

تو سونو معلوم میشه بریجه یا نه. من از 25 هفتگی بهم گفتن نینی بریجه . ممکنه بچرخه ولی هنوز که رفتم تو 31 هفتگی نچرخیده. نینی من هنوز زیر شکممه و اصلا بالا نیومده. بیشتر ضرباتش هم به مثانمه. اگر الان از دستشویی اومده باشم و نینیم یه تکون بخوره دوباره باید بدو بدو برم دستشویی

فقط میبینم خودشو ی طرف شکمم جمع میکنه باز چند دقیقه دیگه ی طرف دیگه شکمم خودشو جمع میکنه ولی دیگه ضر ...

نمیدونم ک والا من شنبه میخوام برم

نینی من بریجه. دکتر بهم گفته سرش کدوم طرفه و پاش کدوم طرفه. از رو همین میتونم حدس بزنم الان کجاش رو ...

برای منم بریچ بود امروز سونو داشتم خوشبختانه برگشته و پاهاش الان بالای و سرش پایین

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
برای منم بریچ بود امروز سونو داشتم خوشبختانه برگشته و پاهاش الان بالای و سرش پایین

خدا کنه برا من نچرخه. چون میخوام سزارین بشم. اگر نچرخه بی دردسر قبول میکنن ولی اگر بچرخه باید بیفتم دنبال یه سری کارای اداری و پزشکی