2777
2789

گفته بودم از آبان شروع میکنم و قراره از فردا شروع کنم 

از ۵۷ کیلو اومدم رو عدد..😭😂

کسی شروع کرده؟ 

خداکنه بتونمممم ادامه بدممممم جا نزنم 

یک بارم شده از یکشنبه شروع گنیم

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

من ۵۳ کیلو هستم حسودی کن توکا

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوختم💔

حالا زیاد نسوز توهم لاغر میشی

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

کی ۵۷ بودی ؟ تو چند وقت اضافه وزن گرفتی؟

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

من ۵۳ کیلو هستم حسودی کن توکا

منم ۵۴ سوز ب دلت🤣🤣

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

پارسال ۵۷ بودمالان ۶۸😂

باز خوبه تو یکسال 

ببین منم مثل تو خوراکی زیاد میخورم ولی حساب شده بخاطره همین سالهاست رو ۵۴ موندم کم میشم ک بیشتر نمیشم 

باز خوبه تو یکسال ببین منم مثل تو خوراکی زیاد میخورم ولی حساب شده بخاطره همین سالهاست رو ۵۴ موندم کم ...

من هر روز ۵۰۰ ت خوراکی میخرم فست فود پیتزا نوشابه نباشه غذا نمیتونم بخورم 

وضعم اینه 

خوشبحالت💔

منمباید عادتمو ترک کنم از فردا

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

من هر روز ۵۰۰ ت خوراکی میخرم فست فود پیتزا نوشابه نباشه غذا نمیتونم بخورم وضعم اینه خوشبحالت💔منمبای ...

وای نه ۵۰۰ دیگه نه من معمولا لواشک زیاد میخورم که کالری بالایی داره کیک و شیرهای طعم دارم میخورم البته خیلی کم بخاطره پولش ولی در کل تموم پرخوریه من تو ۲ روز نهایت خلاصه میشه اصلا نمیزارم ۳ روز بشه باید اراده داشته باشی من زایمان هم داشتم ۳۲ سالمه تحرکم ندارم