2777
2789
عنوان

میشه یه جمله قشنگ برای متولدین اردیبهشت بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جینجر عزیزتولد دختر گلت مبارک
محمد سینا جان ...تولد شما هم پیشاپیش مبارک...
اگرین عزیز چه متن قشنگی عزیزم ...انشاله به سلامتی زایمان کنی ...ملودی جان تولد کوچولوی شما هم مبارک
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
بچه ها ببخشید این اینرنتم دیشب خیلی داغون بود. ممنون آگرین جون جمله قشنگی بود. پیشاپیش تولد پسر گلت رو تبریک می گم امیدوارم به سلامتی بیاد تو بغلت.

مامان محمد سینا جون تولدت تو هم مبارک عزیزم دختر من 3 ساله میشه. وای که چقدر زود گذشت انگار دیروز بود اونق اونق می کرد. دوست ندارم بزرگ شه این روزا دیگه بر نمی گرده.

ملودب جوت سلام دوستم خوبی عزیزم. دیدی همه وسایلم رو فروختم بر خلاف این که بچه ها می گفتن با این قیمتها عمرا بتونی بفروشی. چون وسایلمم واقعا سالم و تمیز بودن هر کی میومد می دید خوشش مییومد. البته هر کدوم رو حدود 200 تخفیف دادم. راستی تولد پسرت هم مبارک دختر من 10 اردیبهشت هست.

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

من ولی نمی خوام براش تولد بگیرم چون همه وسایلم رو فروختم زندگیم رو هواست فقط می خوام براش کیک بگیرم مدل کفشدوزک با لیاس کفشدوزکی ببرم آتلیه عکس بندازم.

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.