2777
2789
عنوان

میشه یه جمله قشنگ برای متولدین اردیبهشت بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردیبهشتیا بهترین شوهرای روی زمینن.بابای من اردیبهشتی بود.هنوز کسی رو ندیدم مثل اون باشه برا خونوادش.داداشم هم اردیبهشتیه.خودم هم فردا شب تولدمه .بهم تبریک بگین و دست بزنینی برام
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
تولد همه اردیبهشتهای گل رو تبریک می گم امیدوارم که همیشه سلامت و شاد و موفق باشید .
مژگان جون منم شعر می خوام البته شعرت به یازده اردیبهشت هم قافیه می ده خیلی قشنگ بود .
جینجیر جون خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم که همه وسایلت رو به قیمت خوب فروختی امیدوارم که موفق و سلامت باشید. راستی سینمای خانگی رو چند فروختی .
مردهای اردیبهشت رو منم شنیدم بهترین مردها هستند بخصوص اینکه پسر من گربه اردیبهشت بی نهایت نیازمند توجه و محبت هستند و شوخ و مهربان و حسود همسر من از در میاد تو منو بغل می کنه می بوسه پسرمن اگه ایستاده باشه از این صحنه بقدری ناراحت می شه خودشو ول می کنه با سر می زنه زمین یا روش رو می کنه اونطرف یعنی من نمی بینم خیلی خیلی حسوده
ووووووااااااااااااای مرسی مزگان جون منم از تو انرزی گرفتم. (ببخشید ز ندارم)

ممنون براش حتما شعر تو رو نگه می دارم برای دخترم منظورمه اگر تولد می گرفتم حتما تو کارت دعوتش این رو می نوشتم ولی چه کنم که تو گیر و دار رفتنم ولی سال دیگه تو استرالیا حتما شعرتو رو می نویسم.

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.