2777
2789

دکترم گفت میشه. فقط مقدارشو هم گفت یادم رفته

شما میدونید؟؟؟ 

💚باخدا می رقصانم تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...😉

برا بارداري نميدونم

ولي برا من گفت در حد سه چهار ليتر اب بجوشونم اخرش ي قاشق چايخوري  سركه اضافه كنم 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
برا بارداري نميدونم ولي برا من گفت در حد سه چهار ليتر اب بجوشونم اخرش ي قاشق چايخوري  سركه اضا ...

ابو باید جوشوند؟!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا من دیروز برای اولین بار توسرکه سیب نشستم احساس میکنم خوب بود البته کامل از بین نرفته ولی کمتر شده

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
اتفاقا من دیروز برای اولین بار توسرکه سیب نشستم احساس میکنم خوب بود البته کامل از بین نرفته ولی کمتر ...

شما بارداری؟ 

مقدار آب و سرکه ش چقدر بود؟ 

ابو باید جوشوند؟!!! 

اره بمن اينجوري گفت اب بجوشه بذارم ولرم بشه بعدش سركه بريزم برم توش   

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اتفاقا من دیروز برای اولین بار توسرکه سیب نشستم احساس میکنم خوب بود البته کامل از بین نرفته ولی کمتر ...

سرکه سیب رو شنیدم واسه عفونت عالیه

شما بارداری؟  مقدار آب و سرکه ش چقدر بود؟

نه باردار نیستم.والا توتشت نشستم آب ولرم ریختم با یه لیوان پر سرکه.البته لیوان بزرگ بود

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
نه باردار نیستم.والا توتشت نشستم آب ولرم ریختم با یه لیوان پر سرکه.البته لیوان بزرگ بود

خیلی ممنون دوستم... 😉😉😉😉

من باردار نيستم ولي خوبه حتي دكتر گفت نمك هم قاطي آب كنين باهاش خودتون رو بشورين

اره من عفونت دارم. 

دکتر اصلا دارو نداد فقط گفت توی سرکه بشین و خودتو با شامپو بشور آب زیاد بخور و خودتو همیشه خشک نگه دار. 

یکماه پیش گفته بودا. من استراحت مطلق بودم خونه ی خودم نبودم انجام ندادم مقدارش یادم رفته. 

میگم ی موقع سرکه زیاد نریزم ی موقع خطر داشته باشه.