2777
2789
عنوان

هدیه ی سالگرد ازدواج . سورپرایز

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 69 پست
عزیز تاپیک دروغ بود خودتو ناراحت نکن و زودباور نباش گلکم

بله عزیزم دیدم

ولی واقعا خانمایی هستن ک راست میگن دیدم تو سایت خیلی اذیتشون میکنن تا عکس از همه چیز و هم کسش نذاره ول نمیکنن

من دوستای مولتی میلیاردر دارم که فقط کادوهاشون سفرهای خارجی هست

یادمه اسفند و فرودین یه خانواده ۴نفره به ۳کشور سفر کردن اونم در قالب تور

روسیه

ترکیه 

کانادا 

تا الان ندیدم درباره کادو و اینا صحبت کرده باشن ،اونا میگن سورپرایز

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم دیدم ولی واقعا خانمایی هستن ک راست میگن دیدم تو سایت خیلی اذیتشون میکنن تا عکس از همه چیز ...

اره ولی خو سانتافه کادو اخه..بعدم ادم انقد میلیاردر تفریحش نی نی سایته ایا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ای بی تربیت .  بدبختی اینه که ما کلا سالگرد ازدواجمون رو فراموش میکنیم . همون شورت و جوراب هم ...

نه ما فراموش نمیکنیم.ولی زیادی خرجم نمیکنیم.در حد شام.ولی بی مناسبت هدیه میگیرم از همسرم.

ولی تو گفتی سانتافه خورد تو ذوققم.اخه من تازه یدونه شال ازش کادو گرفتم داشتم باهاش حال و دلخوشی میکردم سانتافه هه افسردم کرد😓😄😄😄😄

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
😂😂😂اره من تو همین سایت خانومی رو دیدم شوهرش تو بازار اهنه میگف بالای 20 میلیارد سرمایشه

حامی پولدارن بی پناهه نی نی سایت😂

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
نه ما فراموش نمیکنیم.ولی زیادی خرجم نمیکنیم.در حد شام.ولی بی مناسبت هدیه میگیرم از همسرم. ولی تو گف ...

همین خوبه . من هرسال عزمم رو جزم میکنم فراموش نکنم ولی دقیقا دو سه روز بعدش یادم میفته . 

تو اینستا چقدر زیاده . عکس کادوهای سورپرایزی شون همه میلیاردی  احیانا اونها هم آدمن عایا ؟ یا ...

باور نکن خیلی ها را 

این دوستای من که میگم هیچ چیزشون را بروز نمیدن

البته بستگی به چشم ودل سیری شون داره

تا الان ندیدم بزارن اینستا 

میرن مسافرت بعدها متوجه میشی کجا بودن

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
همین خوبه . من هرسال عزمم رو جزم میکنم فراموش نکنم ولی دقیقا دو سه روز بعدش یادم میفته . 

نه من دوس دارم اینجور روزها رو.

ولی سخت نمیگیرم ک چرا کادو نگرفتی چرا فلان نکردی.

برا همین بی مناسبت کادوی قشنگ میگیره.

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

ولی گذشته از شوخی . باید همیشه شاکر باشیم که سالمیم .

شوهرامون بهمون خیانت نکردند تا همین چند ثانیه ی گذشته . بچه های خوب داریم . والله . 

اون تسبیح من کووووووووووووو

خخخخخخخخخخخ