2777
2789
عنوان

کیا تو کارهای خونه کمک دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 101 پست
عزیزم این جور کارا درامدش بیشتره الان من میشنوم با اسنپ کار میکنن ماهی ۶ تومن درامد دارن کار های سیا ...

گناه دارن صب تا شب با ماشین تو خیابونا کوچه پس کوچه ها  من خیلی دلم میسوزه الانم ک داره هوا گرم میشه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من غذا میپزم جارو میزنم گرد گیری میکنم لبلس میندازم ماشین .ظرفا رواز ماشین ورمیدارم سری بعدو میزارم ...

خخخخ خسته نشی ی وقت🤣

ولی خوش بحالت

ی وان یکاد بخون واسش چشم نخوره😃

من که شوهرم هییییییییچ کار نمیکنه

من خودم مرغ گوشت و ...میشورم

جارو 

گردگیری و کلا همه کارا با خودمه حتی شستن پله های ورودی 😑

ی دفعه هم با خواهرش که طبقه پایینه ما تنهاست دوتایی باغچه رو تمیز کردن و من نرفتم کلی دعوا راه انداخت

البته خواهره ببشتر نظارتی بود تا کمکی.اخرش دور باغچه رو خاکشو جارو زد که بیشترشم من جارو زدم(صدام کردشوهرم بیا جارو کن😐)

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

من بچه ندارم جدیدا فوق العاده تنبل شدم .زیاد کار نمیکنم.کارگرم نمیارم.

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
عزیزم این خانوم همسر سرایدار ساختمونه من کلا اعتماد کامل دارم بهش خیلی وقتا خونه نیستم میاد کارارو م ...

آره من مشکلم همینه واسه همین یک روز درمیون میاد که سه روز دیگه رو بتونم به برنامه هام برسم.باید یه نفر آشنای قابل اعتماد پیدا کنم که نایابه. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خخخخ خسته نشی ی وقت🤣 ولی خوش بحالت ی وان یکاد بخون واسش چشم نخوره😃 من که شوهرم هییییییییچ کار ن ...

غافل بودم از نعمتش ما کلا مردامون تو خونه کار میکنن .هر کاری ک از دستشون بر بیاد بلد باشن 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خخخخ خسته نشی ی وقت🤣 ولی خوش بحالت ی وان یکاد بخون واسش چشم نخوره😃 من که شوهرم هییییییییچ کار ن ...

شوهر منم هیییییییییییییچ کار نمیکنه

حتی بشقابشم از روی میز بر نمیداره بزاره تو سینک

اگر برداره لیوانشو فقط میزاره روی ترمه ای که پهن کردم رو اپن 

میگم توروخدا همین کارم نکن تمامشو پر لک ته لیوان کردی میگه باز نگی کمک نمیکنی ها

آره من مشکلم همینه واسه همین یک روز درمیون میاد که سه روز دیگه رو بتونم به برنامه هام برسم.باید یه ن ...

بله عزیزم یک مفر بود میومد خونه خواهرم رو تمیز میکرد خواهرم علاقه داره به مجسمه های ایتالیایی کوچولو بعد چند وقت دید ۴ تا از مجسمه ها تو ویترین کمه نگو خانوم میومده میدوزدیده از دوربین مداربسته دیدن

گناه دارن صب تا شب با ماشین تو خیابونا کوچه پس کوچه ها  من خیلی دلم میسوزه الانم ک داره هوا گرم ...

بله عزیزم شعل سختی هست مخصوصا  روان ادم رو داعون میکنه این ترافیک منطور بنده به این بود درامدشو بالاس این جور کارا

چه دردناک  چطور جرات کرده یه ادمو بیاره تو خونش و زندگی و بچشم بهش بسپره من که حتی اگر بشناسم ...

مثلا میشناخته طرفو

ولی کسی نمیدونسته معتاد بوده

الانم ک موادا نه دود داره نه بو

ادم از کجا بفهمه 

خیلبا تنها میزارن

بکی از اقوام ما پرستار واسه بچش کرفته روزا ک خودشو شوهرش سر کارن

پرستاره پیشه بچشونه کلا تو خونه تنهان دوتاشون

شبا فقط شام و درست کرد میره خونشون دوباره صبحا میاد

اتافاقی هم نیوفتاده خداروشکر

همه خوب در نمیان .همه هم بد نمیشن.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
عزیزم این جور کارا درامدش بیشتره الان من میشنوم با اسنپ کار میکنن ماهی ۶ تومن درامد دارن کار های سیا ...

اشکال نداره داشته باشن اتفاقا خداراشکر هر چی درامد مردم بیشتر باشه بهتره ولی فکر کن اسنپ خیلی قیمتش مناسبه من همیشه از اسنپ استفاده میکنم هم راحتم هم ارزونتر از تاکسی برام درمیاد  لابد اون که ۶ میلیون درامدشه سرویس زیاد میره و حقش هست این ۶ میلیون چون قیمتها مشخصه و ازمسافرها زیاد نمیگیره ولی یه کارگر منزل ماهی دو نیم بی انصافیه حتی اگر صاحبخونه درامدش خیلی زیاده و میتونه بده بازم بی انصافیه چوت اوللا قیمتها را عوض میکنه و توقعات را میبره بالا بعدم خودش مگه چیکار میکنه که ایتقدر درامد داره و نیتونه ابنجور پول بده 

وقتی یه کارگر روزی ۸ ساعت کار سخت تو کارخونه میکنه تهش یک و تیم بهش میدن یا کارمند زور بزنه بین دوتا سه  تومن میگیره یسری چطور اینقدردرامداشون بالاست و نظارتی روشون نیست مگر اینکه کارشون تولیدی باشه والا اگر با واسطه گری این درامد را دارن خیلی ناحقن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خوش به حالت چه برنامه ای داری صبح ها مفرح ترین برنامه من  تماشای شبکه پویا با بچه هاس

خوشگلم من دخترام الان بزرگن دیگه. چون قبلا شاغل هم بودم خیلی مستقل هستن. دیگه سر کار هم نمیرم. وقتم آزاده.  انشالله بچه هات بزرگتر میشن تو هم آزادتر میشی. منم روزهای مثل تو رو داشتم انگار بمب میخورد وسط خونه😁😁

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
شوهر منم هیییییییییییییچ کار نمیکنه حتی بشقابشم از روی میز بر نمیداره بزاره تو سینک اگر برداره لیو ...

خو از ذوقش نزن ....😁😁تشکر کن بگو عزیز بی زحمت حالا ک زحمت کشیدی از رو اپن بزارش تو سینک .میزاره رو اپن سر کوبش میکنی اونم همون کارم نمیکنه.اون اندازه تو ک ب ترمه حساس نیس ک