2777
2789
عنوان

کیا تو کارهای خونه کمک دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 101 پست
غافل بودم از نعمتش ما کلا مردامون تو خونه کار میکنن .هر کاری ک از دستشون بر بیاد بلد باشن 

اره قدرشو بدون 

من ک ی روزم مریض باشم نتونم پاشم از جام دعوا راه میندازه

مث الان ک پریودم دیروز از شدت درد نمیتونستم پاشم

خوابیده بودم

کلی دعوام کرد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میشناخته طرفو ولی کسی نمیدونسته معتاد بوده الانم ک موادا نه دود داره نه بو ادم از کجا بفهمه& ...

ولی نظر من اینه بچه بره مهد بهتر از اینه براش پرستار بگیرن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اشکال نداره داشته باشن اتفاقا خداراشکر هر چی درامد مردم بیشتر باشه بهتره ولی فکر کن اسنپ خیلی قیمتش ...

دوستمون قصدش خیره همسر کارگر منزلشون ام اس داره .بیشتر بخاطر هزینه های مریضی اونه کمک میکنن 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
شوهر منم هیییییییییییییچ کار نمیکنه حتی بشقابشم از روی میز بر نمیداره بزاره تو سینک اگر برداره لیو ...

خخخخخ دقیییییقا مث همیم پس

منم از دست این کارش پته های رو مبزیمو کردم زیر شیشه

پته روی اپن و میز ناهار خوری رو هم کلا جم کردم😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اشکال نداره داشته باشن اتفاقا خداراشکر هر چی درامد مزدم بیشتر باشه بهتره ولی فکر کن اسنپ هیلی قیمتش ...

عزیزم نگفتم چرا ۶ تومن میگیره کار میکنه نوووش جونش پدر من جد در جد تاجر ادویه بودن الانم هستن ما تازه به دوران رسیده پول باد اورده نیستیم نسل در نسل زحمت کشیدیم همینطور همسرم نس در نسل کارخونه کفش داشتن کفش تبریز ما هم پول مفت نمیدیم عزیزم همسر ایشون ام اس داره و داروهاش گرونه ما از این طریق به این خانواده کمک میکنیم نمیخوایم با پول مفت دادن بد عادتشون کنیم موفق باشی عزیزم

ولی نظر من اینه بچه بره مهد بهتر از اینه براش پرستار بگیرن

اونجا بی ادب میشن و هزار درد و مرض از بقیه میگیرن

من که ندارم اما اطرافیانم همین ک فرستادن بچهاشونو یه مدت بعدش کارای بد و فحش یاد گرفتن

یکی تو جمعشون بد باشه بقبه هم یاد میگیرن

یکی مریض بشه همه میگیرن

مخصوصا زمستونا بچهای مهدکودکیمون همش سرماخورده ان یا بیماریا ویروسی و اینا میگیرن

انگار بازم من باید تو رفتارم تجدید نظر کنم    

شوهر من ک مث بچه اس .

مثلا بچه کاری میکنه ذوق میکنیم و تشویقش میکنیم عین همون .برای مثال مثلا میگی یکم کمک بده خو من گناه دارم .حالا بعدش اون ک لیوانشو پا میشه بزاره رو اپن تو تصور خودش داره کمکت میکنه .(هر چند والا کمک نیس بدتر لک میوفته رو اپن و ترمه )ولی اون ک حساس نیس مث تو نمیبینه اصلا ب ذهنش نمیاد ترمه و لک .

تو دیدی 

جای غر زدن بگو مرسی عزیز لیوانتو ورداشتی لطفا بزارش تو سینک بیام بشورم .

وقتی میگی تورو خدا همینم ور ندار ترمه هام همه لک شد تو ذهنش میگه ببیناااا ی عمر غر میزنه کمک کن اینم کمک این همه راه بلند شدم لیوان اوردم اخرشم باز غر شنیدم اصلا دیگه همینم نمیارم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
اصلا هنر سرشون نمیشه    

اره و علاوه براون. قدر هنرمندایی مثل مارو هم نمیدونن🤣😂😎

اونجا بی ادب میشن و هزار درد و مرض از بقیه میگیرن من که ندارم اما اطرافیانم همین ک فرستادن بچهاشونو ...

اره زیر دوسال نمیشه گذاشت مهد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اونجا بی ادب میشن و هزار درد و مرض از بقیه میگیرن من که ندارم اما اطرافیانم همین ک فرستادن بچهاشونو ...

خب بستگی داره بچه تو چه سنی مهد بره کوچیک تر باشه زود به زود مریض میشه

ولی تو سن پیش دبستانی کمتر

بعدم سال اول معمولا اونطوریه بعد بدنشون قوی تر میشه

همه مهد ها هم اونطوری نیست که فحش یاد بگیرن و بزن بزن