من غذا میپزم جارو میزنم گرد گیری میکنم لبلس میندازم ماشین .ظرفا رواز ماشین ورمیدارم سری بعدو میزارم ب گلاش میرسم .اتو میزنم .لباس تا میکنم .کمد مرتب میکنم ...😆😆😆
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
والا من کارمند رسمی دولتم مدرک تحصیلی دادم کارم تخصصیه و سخت درامد ماهیانم حدود دو نیمه ...😐
😁😁😁😁
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
هر روز صبح تا طهر میاد ماهی دو و نیم میدم من رو گرد و عبار حساسم خونه باید هر روز برق بزنه
منم دام میخاد بگم هر روز بیاد ولی یه مشکلی دارم اونم اینکه دیگه صبحها نمیشه بیرون رفت ،کلاس ،باشگاه، آرایشگاه ،اینا رو دیگه نمیتونم انجام بدم. شما چکار میکنی؟
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
😁حالا از نینی سایتیا چشم میخورم دیگه از فردا تمبونشم ور نمداره از زمینا
منم دام میخاد بگم هر روز بیاد ولی یه مشکلی دارم اونم اینکه دیگه صبحها نمیشه بیرون رفت ،کلاس ،باشگاه، ...
عزیزم این خانوم همسر سرایدار ساختمونه من کلا اعتماد کامل دارم بهش خیلی وقتا خونه نیستم میاد کارارو میکنه و میره شما فک کنم باید روزایی که منزلی بگین بیاد چون به هر کس اعتمادی نیس