2777
2789
عنوان

کیا تو کارهای خونه کمک دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 101 پست
من خیلی شنیدم شوهرا کمک حالن واسه کارای خونه چیکار میکنین که کمک میکنن؟

شوهر من کمک می کنه اما راستش سعی می کنم کارامو خودم بکنم آخه دلم نمیاد از صبح تا شب بیرون کار کنه بعدم بیاد کمک من...

خداروشکر
دقیقا تو چیکار میکنی خواهر🤣

من غذا میپزم جارو میزنم گرد گیری میکنم لبلس میندازم ماشین .ظرفا رواز ماشین ورمیدارم سری بعدو میزارم ب گلاش میرسم .اتو میزنم .لباس تا میکنم .کمد مرتب میکنم ...😆😆😆

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز صبح تا طهر میاد ماهی دو و نیم میدم من رو گرد و عبار حساسم خونه باید هر روز برق بزنه

والا من کارمند رسمی دولتم مدرک تحصیلی دادم کارم تخصصیه و سخت درامد ماهیانم حدود دو نیمه ...😐

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من یه بار از یه شرکتی کارگر گرفتم 

خودم بیشتر کار کردم

اون فقط چایی خورد و حرف زد 

یه خالی هایی میبست که نگوو واسه دو ساعت هم 40 تومن گرفت 

اخرش هم از من تشکر کردو رفت  

والا من کارمند رسمی دولتم مدرک تحصیلی دادم کارم تخصصیه و سخت درامد ماهیانم حدود دو نیمه ...😐

😁😁😁😁

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
باید مطمئن باشه و شناخته الان دزد و معتاد زیاد شده یه بنده خدایی بچه چند ماهه داشته پرستار میگیره ...

چه دردناک 

چطور جرات کرده یه ادمو بیاره تو خونش و زندگی و بچشم بهش بسپره من که حتی اگر بشناسم تنها نمیزارم طرفو طوری باید بیاد که بالا سرش باشم

هر روز صبح تا طهر میاد ماهی دو و نیم میدم من رو گرد و عبار حساسم خونه باید هر روز برق بزنه

منم دام میخاد بگم هر روز بیاد ولی یه مشکلی دارم اونم اینکه دیگه صبحها نمیشه بیرون رفت ،کلاس ،باشگاه، آرایشگاه ،اینا رو دیگه نمیتونم انجام بدم. شما چکار میکنی؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

عزیزم این جور کارا درامدش بیشتره الان من میشنوم با اسنپ کار میکنن ماهی ۶ تومن درامد دارن کار های سیاه انگار پر درامد ترن😂

خسته نباشی خواهر    

😁حالا از نینی سایتیا چشم میخورم دیگه از فردا تمبونشم ور نمداره از زمینا 

همسرش بیماریه ام اس داره من و همسرم با این کارمون می خوایم بهشون کمک کینم از طرفیم نمی خوایم با پول ...

خب باید این دو نیم را داشته باشید؟مگر درامد خودتون چقدره؟

واقعا ایران وحشتناکه و عدالت اقتصادی وجود نداره 

منم دام میخاد بگم هر روز بیاد ولی یه مشکلی دارم اونم اینکه دیگه صبحها نمیشه بیرون رفت ،کلاس ،باشگاه، ...

خوش به حالت چه برنامه ای داری صبح ها

مفرح ترین برنامه من  تماشای شبکه پویا با بچه هاس

منم دام میخاد بگم هر روز بیاد ولی یه مشکلی دارم اونم اینکه دیگه صبحها نمیشه بیرون رفت ،کلاس ،باشگاه، ...

عزیزم این خانوم همسر سرایدار ساختمونه من کلا اعتماد کامل دارم بهش خیلی وقتا خونه نیستم میاد کارارو میکنه و میره شما فک کنم باید روزایی که منزلی بگین بیاد چون به هر کس اعتمادی نیس