2777
2789
عنوان

کیا تو کارهای خونه کمک دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 101 پست
ماشالله شوهرت....بنده خدا سر کارم میره لابد 

اره کارش شیفتیه ۱۲ شیفته ۲۴ ساعت خونه اس تو اون ۲۴ ساعت خیلی کمک میکنه منم کار میکنم والا 😆😆

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر ندارم .دونفریم کاری نداریم کار خونه رو تقسیم کردیم با هم .شست و شو تمیزی تراس سرویس حموم و راه ...

دقیقا تو چیکار میکنی خواهر🤣

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره کارش شیفتیه ۱۲ شیفته ۲۴ ساعت خونه اس تو اون ۲۴ ساعت خیلی کمک میکنه منم کار میکنم والا 😆😆

من شوهرم شلوارشو عوض کنه جمع نمیکنه

کلا خیلی شلختس همش دارم از لای مبلا جوراب جمع میکنم

باید مطمئن باشه و شناخته الان دزد و معتاد زیاد شده یه بنده خدایی بچه چند ماهه داشته پرستار میگیره ...

😵😵😵😵😵😣😣😣😣یا حسین 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
یا امام زمان وای خداااا

😞بیچاره بچهه تو اون اتیش چی کشیده

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
هر هفته بعضی وقتها هم دو هفته یه بار مرتب کردن و جارو و گردگیری و سرویس بهداشتی و کلا خونه. و تمیز ...

چند میگیره؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اره دوتا

اره خب با بچه سختتره اما راستش من خودم بچه دارم بچه امم کوچیکه تا میام یه کاری بکنم نصفه هاش بچه ام گریه می کنه مجبورم بیام شیرش بدم مثل الان که تو آشپزخونه بودم خواستم طی بکشم گریه کرد الان دارم می خوابونمش بخوابه باز میرم ادامه...اگه هرچی برمیداری بذاری سرجاش به بقیه هم یاد بدی اینو کارت حله

خداروشکر
😵😵😵😵😵😣😣😣😣یا حسین 

😭

من شوهرم شلوارشو عوض کنه جمع نمیکنه کلا خیلی شلختس همش دارم از لای مبلا جوراب جمع میکنم

عزیزم بخاطر همینه اذیت میشی .خوب بهش بگو همکاری کنه باهات گناه داری انگار سه تا بچه داری