اره کارش شیفتیه ۱۲ شیفته ۲۴ ساعت خونه اس تو اون ۲۴ ساعت خیلی کمک میکنه منم کار میکنم والا 😆😆
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید مطمئن باشه و شناخته الان دزد و معتاد زیاد شده یه بنده خدایی بچه چند ماهه داشته پرستار میگیره ...
😵😵😵😵😵😣😣😣😣یا حسین
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
اره خب با بچه سختتره اما راستش من خودم بچه دارم بچه امم کوچیکه تا میام یه کاری بکنم نصفه هاش بچه ام گریه می کنه مجبورم بیام شیرش بدم مثل الان که تو آشپزخونه بودم خواستم طی بکشم گریه کرد الان دارم می خوابونمش بخوابه باز میرم ادامه...اگه هرچی برمیداری بذاری سرجاش به بقیه هم یاد بدی اینو کارت حله
من شوهرم شلوارشو عوض کنه جمع نمیکنه کلا خیلی شلختس همش دارم از لای مبلا جوراب جمع میکنم
عزیزم بخاطر همینه اذیت میشی .خوب بهش بگو همکاری کنه باهات گناه داری انگار سه تا بچه داری