یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین پس میتونی برش گردونی ب روزای قبل،اخه چرایدفه عصبی میشه؟یا روی صحبتاوکارای توحساسیت نشون میده؟شا ...
ن کلا اسیب و اختلال دوران کودکی داره با مطالعاتم فهمیدم دچار اختلال شخصیت مرزی هست همه زنو شوهز دعوا میکنن و بحث میکنن من وقتی دعوا میکنم فقط صدام میره بالاو حرفامو بلند میزنم ولی اصلا فوحش نمیدم یا بی احتراگی حالا همسرم برعکس فوحش ناموسی میده حالا کافیه زمانی که بهم میگه مثلا گوه نخور من جوابشو بدم و بگم درست صحبت کن یا بگم چرت نگو حجوم میاره روم بعد تو حالت عادی مارو ببینی میگی ازاینا علشق تر نیست واقعا سردرگم شدم داره دیونم میککته
پسرم نرفته بود دستشویی متاسفانه ولج بازی کرد و یک نصفه شب رفت ازیک نصفه شب تاالان که سحره خوابم نبرده همسرم خوابید اون زود خوابش میبره من که سالهاست خوابم کمه باکوچکترین صدای این دوتامیپرم وتاخودصبح بیدارم چنان عذابی شب هامیکشم تازه دمنوش ارام بخش نیوشامیخورم و میرم تواتاق تاریک وساکت که راحتتر بخوابم ازبس خوابم سبکه اینم شانس ماست بگذریم طاعاتتون قبول حق التماس دعا
ن کلا اسیب و اختلال دوران کودکی داره با مطالعاتم فهمیدم دچار اختلال شخصیت مرزی هست همه زنو شوهز دعوا ...
همسرت واقعا بیماره،باور کن رفتاراش تو عصبانیت کاملا ناخواستهاس و دست خودش نیست،ب هرحال شما دیگه تو این زندگی قرار گرفتی و باید کمکش کنی،میدونم شما هم تو شرایط خوبی نیستی ولی حیفِ وقتی میگی تو حالت عادی باهم خوبین بخاد زندگیتون ب تباهی کشیده بشه اونم فقط بخاطر ی رفتارناخواسته
برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمهاش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
همسرت واقعا بیماره،باور کن رفتاراش تو عصبانیت کاملا ناخواستهاس و دست خودش نیست،ب هرحال شما دیگه تو ...
دقیقا منم یه همین فکر میکنم اخه من تخصص کمک بهشو ندارم مادرشم همین شرایطو داشته از بس دم نزده لان به یزن افسرده اس که کلا فدای شوهرو بچه عاش شده من نمیخوام قربانی باشم میخوام مثل ادم زندگی کنم تصمبم گرفتم اگه یبکار دیگه دست روم بلند کزد توخونا نمونم واقعا جدی برخوردکنم خانوادشم در جریان بزارم و دیگا بخششی درکار نیست
ممنونم عزیزم یه مقدار طلا دارم میخوام اونارو بفروشم وبرای دکتر هزینه کنم چون واقعا نگرانم دزسته که شوهرم همه وجودمه ولی میدونم اگه یروزی مریض بشم هیچکسو ندارم مثل الان که وقتی باب مییلش رفتار نمیکنم تبدیل به دیو دوسر میشه